SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Rekor Önemliydi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:16:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Ticaret Borsası (TB) Başkanlığı’na seçilen Gürsel Özbey'e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Malatya kayısı tatlısının Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesi konuşuldu.

Ziyaretin gecikmiş bir ziyaret olduğunu belirten Nalçacı, yoğun fuar takviminden dolayı ziyaretin biraz geç gerçekleştiğini kaydetti. Nalçacı, aynı zamanda Malatya kayısı tatlısının Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesine verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Ticaret Borsası Başkanı Özbey’e teşekkür ziyareti olduğunu söyledi.

Ticaret Borsası Başkanı Özbey ise kayısının daha ileri gitmesi, ekonomiye daha fazla katkı sağlaması için Ticaret Borsası olarak her konuda maddi, manevi her zaman desteklerini sürdüreceklerini ifade ederek, Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali bünyesinde düzenlenen rekor denemesinde kayısı tatlısının Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesinin önemini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız