SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Rezalet Naklen!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, lider Gençlerbirliği Oftaş ile kendi sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı maça, "kontrolunu kaybeden" biri başkan vekili, öteki genel kaptan olan iki yönetici damga vurdu.

Genel Kaptan Özcan Kayhan'ın, takımlar ikinci yarıya çıkarken rakip takımın kaptanı İlhan ile girdiği ağız dalaşı saha kenarında bir karmaşa yarattı. O sırada, maçı naklen yayınlayan D Spor Kanalı yayındaydı ve futbolcular ile saha görevlilerinin araya girmesiyle bu gerginlik son buldu. Bu tartışma olurken, skor 1-1'di ve oynanacak 45 dakika daha vardı. (İlk iki fotoğrafta)

Malatyaspor, 68. dakikada bir gol daha kazandı. Rakip takım, Mehmet Budak'ın attığı bu golde kaleciye faul yapıldığı iddiasıyla itiraz ederken, hakem Cem Deda orta noktayı gösterdi.

Lider takımın futbolcuları ve kenar yönetimi gergindi. Buna karşın, rakibi karşısında zorlanan Malatyaspor'da öyle..

Maçın 4. hakemi oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi. Ek 4. dakikanın son saniyeleri oynanırken, Gençlerbirliği Oftaş'ın ikinci yarıda oyuna giren oyuncusu Bülent Karaman, orta sahadan atılan bir topa, sol eliyle Turgay'ın omuzuna basarak yükselirken, sağ eliyle önce önüne indirdi, sonra yine sağ eliyle kontrol edip, yine kalesini terketmiş olan Şenol'un üstünden ağlara gönderdi. Tribünler şok olmuş bir haldeyken, maçın hakemi Cem Deda, yapılan faul ve elle oynamayı belirleyerek, golü geçerli saymadı. Oftaşspor'lu oyuncular itiraz ettiler, ancak Malatyaspor'un kullandığı atıştan birkaç saniye sonra maç bitti.

Malatyaspor tribünleri, zirve mücadelesindeki iki rakip İstanbul B.B. ve Gençlerbirliği Oftaş ile bu sezon oynanmış olan "6'şar puan değerinde diye ifade edilen" 4 maçtan, sadece sonuncusunu kazanmış olmanın ve önemli bir avantajı bu sezon belki de 10'uncu kez yakalamanın keyfini yaşarken, saha karıştı.

Gençlerbirliği'nin futbolcuları , son saniyelerde attıkları golün nizami olduğu ve maç içerisindeki bazı pozisyonlar nedeniyle de tepkilerini "şiddetli" bir şekilde hakem kadrosuna iletmekteydiler.

Malatyaspor'un "en kontrolsuz adamı" olan Kaleci Şenol başta olmak üzere birçok Malatyasporlu futbolcu, saha görevlileri, Oftaş hocası Osman Özdemir ve "birçok kişi(!)" gerginliği yatıştırmaya çalışırken, bir anda Malatyaspor Kulübünün Malatya kanadında "başkan vekili" ünvanıyla görev yapan Nadir Alataş çıktı sahneye ve Gençlerbirliği Oftaş'ın Teknik Direktörü Osman Özdemir'i "yere indirdi"..

Teknik adamın yere düşmesi ve daha sonra yüzündeki kan, rakip takım oyuncularını bir kez daha saldırganlaştırırken, Malatyaspor'a kazanılan bu çok önemli maçtaki gereksiz, yersiz öfkesiyle büyük bir "bela açan" başkan vekili de sahadan çıkarılmaya çalışılıyordu.

Zirve mücadelesi veren Malatyaspor'a büyük bir zarar veren ve izleyenlerce, "bu ihanetten başka birşey değil" diye yorumlanan tüm görüntüler, maçın federasyon temsilcisi ve gözlemcilerinin yanı sıra, o anda D Spor Kanalı'nın yayınının devam etmesi nedeniyle, tüm Türkiye'ye naklen yayınlandı..

..

Malatyaspor'un "ezeli ve ebedi rakibi" Elazığspor karşısında elde edilen 6-2'lik muhteşem galibiyeti de, bu kulübün başkanı bir gün sonra "hiç yoktan ortaya çıkardığı istifa atraksiyonu ile" gölgelemiş, Malatyalı'nın sevincini kursağında bırakmıştı..

Şimdi, Malatyaspor yine "muhteşem bir 3 puan" aldı.. Bunun keyfini yaşamaya başlamıştı.. Sonra "naklen yayınlanan rezalet" ortaya çıktı.. İlk sevinç şokundan sonra sahada yaşananları hatırlayanlar, bir süre sonra "Ne ceza gelecek?" diye kara kara düşünmeye başladılar..

Durum bu..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız