SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Rezil Özelleştirme.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:58:03
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) CHP Milletvekili Ağbaba, TEDAŞ özelleştirmesi ile ilgili sorunları TBMM Genel kurulunda gündeme getirdi. 

Ağbaba, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a yönelttiği sözlu soru önergesinde şunlari söyledi:

“Sayın Bakan, AKP birçok hizmetiyle övünüyor, örneğin duble yol gibi hizmetleriyle övünüyor. Ben size Malatya'yla ilgili bir soru sormak istiyorum, Malatya'da geçtiğimiz yıllarda TEDAŞ özelleştirildi. TEDAŞ özelleştirildikten, özel şirkete geçtikten sonra ne sanayici ne çiftçi ne vatandaş hiçbir uygulamadan memnun değil. Sizin Malatya milletvekilleri, köylüden , vatandaştan elektrikle ilgili şikayet geldiği zaman, şirketi halka şikayet ediyorlar. Şimdi, siz yaptıklarınızla övünüyorsunuz, bu sorumluluğu üstleniyor musunuz? Bu özelleştirmenin yanlış olduğunu, özelleştirmenin köylünün, çiftçinin aleyhine olduğunu, halkın aleyhine olduğunu düşünüyor musunuz? Bu rezil özelleştirmeden dolayı, en azından Malatya'yla ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz?“

Ağbaba’nın konuşmasının ardından söz alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise yaptığı konuşmada “Biz Malatya'da elektrik dağıtım hizmetleriyle alakalı yıllara sari sektörel yatırımlar açısından baktığımızda 2011 yılına göre 2013 yılındaki yatırımları 2,5 katına çıkarttık, sırf bu değişimi doğru yönetmek için” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız