SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Şampiyonluk Şehre Ait.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:58:51
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek,  önemli açıklamalarda bulundu.

“Şampiyonluğu Allah nasip etti yaşadık. Şimdi oturup yeni sezonun planlamasını yapmamız lazım. Benim olup olmamam önemli değil, önemli olan Yeni Malatyaspor’un devamlılığıdır” diyen Gevrek, göreve devam edip etmeme konusunda henüz karar veremediğinin mesajını verdi.

Alınan şampiyonluğun sahibinin şehir olduğunu belirten Gevrek, “Bir sezon boyunca sabırla takımlarını destekleyen Malatyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk şehre aittir. Allah nasip etti, şampiyon olduk. Şunu net bir şekilde gördüm ki, bu şehir futbolu çok seviyor. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Sayın büyükşehir başkanımız Ahmet Çakır her daim yanımızda oldu. Onun futbolu sevmesi, konuya hakim olması işimizi çok kolaylaştırdı” dedi.

Yeni sezon için kafasında netleştirmesi gereken bazı hususların olduğunu, göreve devam edip etmeme konusunda henüz karar vermediğini ifade eden Gevrek, kulübün mutlaka kongreye gitmesi gerektiğinin altını çizdi.

"Kongreye gitmemiz şart"

Kongre için bazı görüşmelerinin olduğunu, bu görüşmelerden alacağı sonuçlara göre devam edip etmemeye karar vereceğini söyleyen başkan Gevrek, “Ben 1 sezonda çok şey yaşadım. Gerçekten dışarıdan görüldüğü gibi kolay bir iş değil. Benim karakterimde birilerinden para istemek yok. Ancak mevzu Yeni Malatyaspor olunca bundan hiç utanmam. Tabi bu süre içerisinde üzüldüğümüz anlar da oldu. Mesela ben söz verip de sözünde durmayanlara çok şaşırdım. Yani bu işler bu kadar kolay olmamalı. Bir insanın ağzından söz bir kere çıkar. Yine de her şeye rağmen olabilir diyoruz. Ama yeni sezonda bu şekilde devam etmek imkansız. Kongreye gitmemiz şart” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor’da başkanlık görevini alırken yönetimini 1 hafta gibi kısa bir sürede oluşturmak zorunda kaldığını, bunun da sıkıntısını sezon içerisinde yaşadığını kaydeden Adil gevrek, “Başkan olurum veya olmam. Bu kulübün yönetimi güçlü isimlerden oluşturulmalı” dedi.

Göreve geldiklerinde bir hafta gibi kısa sürede yönetimi oluşturduklarını söyleyen Gevrek sözlerini şöyle sürdürdü: “Sağ olsun diğer arkadaşlarım da benim her zaman yanımda oldular. Ancak bu iş kolay bir iş değil. Yeni sezon öncesi iyi bir yönetim oluşturamazsam göreve devam etmem. Çalışmalarımız sürüyor bu konuda. Bu iş ne tek başına benim, ne de belediyenin yapabileceği bir iş. Malatyalıların takımlarına sahip çıkması lazım. Ben her zaman memleketimin emrindeyim. Bu güne kadar yanımızda olan, olmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçten sonra devam etmeme gibi bir karar alsam da, ben her zaman takımın en büyük destekçisi olacağıma söz veriyorum.”

ARŞİV FOTO: Yeni Malatyaspor'un geçen sezon başındaki kongresinden..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız