SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Seçim Arguvan İçin Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:17:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Yeni bir Arguvan için bu seçim çok önemli. Arguvan’ın çehresini değiştirecek bir aday var. Arguvan’da bir ezberi bozmalıyız, bunu Arguvan için yapmalısınız” diyerek, AKP adayı Vahap Doğan için destek istedi.

Milletvekili Öznur Çalık, AKP Arguvan Belediye Başkan Adayı Vahap Doğan’ın seçim çalışmalarına katılarak Şotik bölgesinde köy ve mezraları ziyaret etti. Çalık, evleri tek tek ziyaret ederek, Vahap Doğan için destek istedi.

Çalık, Arguvan bölgesinde yapılacak olan Yoncalı Barajı inşaatı temel atma törenini seçimden sonra yapılacağını söyledi. Çalık, “Yoncalı Barajı inşaatı başlıyor. Seçimden önce demesinler ki ‘Yoncalı Barajını seçim için kullanıyorlar.’ Seçimden sonra bakanımızla birlikte gelip temelini atıyoruz” dedi.

Ziyaret ettiği evlerde sohbet toplantılarına da katılan Çalık, “Yeni bir Arguvan’ı tesis etmek için size ihtiyacımız var. Parti gözetmeksizin çok iyi bir adayımız var. Yıllardır bütün adayları bilirim, Vahap Doğan bölgeyi biliyor, Arguvan’a hizmet eden, köyleri ve kapıları tek tek bilen bir aday. Arguvan için bir fırsat. Yeni bir Arguvan için bu seçim çok önemli. Arguvan’ın çehresini değiştirecek bir aday var. Arguvan’da bir ezberi bozmalıyız, bunu Arguvan için yapmalısınız. Birileri valizi ile gelir, valizi ile gider. Siz valizi ile gelip otelde kalan insana Arguvan’ı teslim edemezsiniz. Arguvan’ın makus talihini yıkmak lazım. Arguvan bu dönem hizmet alacağı ve hizmeti getireceği adayı seçmelidir. Bu aday Arguvan’ı bilen ve Arguvan’da yaşayan Vahap Doğan’dır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız