SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Seçim Hayati Derecede"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:19:15
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, vatandaşların bu seçimde milli menfaatler doğrultusunda tercih yaparak, AKP'ye destek vermelerinin milli bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Öz'ün yaptığı açıklama şöyle:

"Ülkemizin son on iki yılı milletimiz ve AK Parti için gurur vesilesi olmuştur. Ülke yönetimiyle beraber yerel yönetimde yeni yaklaşımlarla Türkiye bir çok alanda çağ atlamıştır. Yollar, köprüler, tüneller, raylı sistemler, parklar, yeşillendirme çalışmaları, temiz su, temiz hava, yaşanabilir çevre, düzenli caddeler ve sosyal politika uygulamalarıyla AK Parti hükümet ve belediyecilik hizmetleriyle bir dünya markası olmuştur.

Ne var ki bugün şehirlerimiz için, ilçelerimiz için hazırlanan projeleri, gerçekleştirilen hizmetleri, belediye başkan adaylarının yetkinliğini konuşamıyoruz. Milli iradeye karşı yapılan sabotajlarla,  türlü iftiralarla, siyasete karşı yapılan suikastlarla, şantajlarla karşı karşıyayız. Gezi olayları, 17 Aralık süreci, dinlenen telefon görüşmeleri ve milli güvenliğimizle ilgili ifşa edilen bilgiler kimin faydasınadır.  Haziran ayında başlatılan süreci soğukkanlılıkla değerlendirdiğimizde olup bitenlerin, ortaya çıkan sonuçların milletimizin hayrına olmadığı çok aşikardır. Yapılmak istenen, ülkemizin getirilmek istendiği nokta çok açıktır.

Türkiye’yi dışarıdan emir alan bir ülke olmaktan kurtardığı için başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Anadolu’yu baştanbaşa imar ettiği için AK Partiyi bitirmek istiyorlar. Sokakları karıştırarak herkes birbirine girsin, demokratikleşme reformları dursun, çözüm süreci bitsin istiyorlar. Bu ülkenin polisini, yargısını kullanarak Hükümeti yönetemez hale gelsin istiyorlar. Yabancı ülkelerin menfaatleri doğrultusunda gayri insani ve ahlaksız tutumlarda bulunmaları tarihi bir vakıadır. Ancak bu amaçlara içerden lojistik destek sağlamak, bu vatanın imkânlarından istifade ederek sağladığı gücü milli menfaatlere karşı kullanmak, muhalif olmakla açıklanabilecek, vatanseverlikle bağdaşabilecek bir tutum değildir.

İşte bu yüzden 30 Mart seçimleri ülkemiz için sadece bir yerel seçim değildir. Vesayetlerin bir bir kaldırıldığı, milli iradenin günden güne güçlendiği, gelişen ve kalkınan Türkiye ile vesayetlerle yaşayan, korku ve şantajlara tehditlere boyun eğen Türkiye arasında bir seçimdir. Bu vatanı, istiklal ve istikbalimizi doğrudan ilgilendiren bir seçimdir. Bu seçimler, milletimizin huzur ve refahının, ülkemizdeki ekonomik istikrarın, maddi ve manevi yükselişin devamı için hayati derecede önemlidir.  

Bu anlayışla, bugüne kadar AK Partiyi desteklemiş vatandaşlarımızla birlikte diğer partilere oy veren vatandaşlarımızın da bu seçimde siyasi görüşleri yerine milli menfaatlerimizi tercih ederek;  birlik, beraberlik ve bütünlüğümüz için, dış güçlerle birlikte işbirliğine gidenlerin ülkemize hakim olmasını engellemek için AK Partiyi desteklemeleri artık milli bir sorumluluktur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız