SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Seçim Malatyaspor'u Karıştırır!

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ankara'da yapılmakta olan olağanüstü genel kurulu, "Malatyaspor'un kimyasını bozdu".. Malatyaspor Başkan Vekili İlhan Kavuk'un, Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin de desteklediği adaylardan Ayhan Bermek'in listesinde yeralmasının ardından, Tanrıverdi'ye "en yakın" isimlerden biri olduğu bilinen yönetim kurulu üyesi Metehan Berktaş'ın da, diğer aday Haluk Ulusoy'un yönetim kurulu listesinde yeraldığı öğrenildi.

Berktaş'ın, Tanrıverdi'nin son anda Kavuk'un Bermek listesine girmesine yeşil ışık yakması üzerine, Haluk Ulusoy grubuyla temasa geçtiği ve kulübün ortaya çıkan "Bermek" yanlısı tavrına karşın, Ulusoy listesine giriği belirtildi.

İlhan Kavuk'un Bermek listesinde yeralmasının Malatyaspor tepe yönetiminden biraz da "zoraki onay" gördüğü belirtilirken, buna tepki gösteren Berktaş'ın diğer adayın listesinde yeralmasının, genel kurul sonrasında Malatyaspor'da sıkıntı yaratacağı öne sürülüyor. Malatyaspor'un federasyon seçimlerine ilişkin olarak belirlenen 5 kişilik delege listesindeki bazı isimlerin de, yönetimin başka "önemli" isimlerinin tepkisine yolaçtığı biliniyordu. Bu önemli isimlerin karşı çıktığı isimlerden biri de Metehan Berktaş'tı ve görüldüğü kadarıyla, son anda Hikmet Tanrıverdi'ye rağmen karşı grupta yeralınca, Tanrıverdi'yi, belirlenen delege listesine tepki gösterenler karşısında ciddi şekilde zor durumda bıraktı.

Malatyaspor'un Futbol Federasyonu Delegeleri; Hikmet Tanrıverdi, İlhan Kavuk, Süleyman Karaman, Metehan Berktaş ve Selami Özdemir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız