SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Seçim Önem Arzediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:31
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "Paralel yapıyla mücadele için bu  seçimler büyük önem arz ediyor" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Haziran ayında yapılacak Genel seçimler kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı (ESKKK) Ali Evren'i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESKKK Başkanı Ali Evren, "Bizler Milletvekilliği yoluna çıkan arkadaşlara başarılar diliyoruz.  Haklarında hayırlısı ise bu işlerin olmasını dileriz" dedi. 

"BÜYÜK PROJELERİ HALKIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ"

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın ise 2015 seçimleri Malatya için, Türkiye için büyük önem arz etmektedir. 12 yıl önce başlatılan Türkiye'nin hem ekonomik olarak kalkınması hem de demokratik olarak sistemin oturması için bu seçimler büyük önem arz etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vatandaşımızın büyük teveccühü ile hem ekonomik kalkınma hamleleri hem de AK Partimizin başlatmış olduğu Türkiye'nin demokratikleşme sürecinin taçlandırılacağı Yeni Anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm sürecinin nihayete erdirilmesi için, paralel yapıyla mücadele için bu seçimler büyük önem arz ediyor.  Bizler bu büyük projeleri halkımızla buluşturacağız" ifadelerini kullandı. 

"ANAYASA TÜRKİYE'Yİ ARTIK İDARE EDEMEYECEK DURUMA GELDİ"

Haziran ayında yapılacak Genel seçimler kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisine 330 ve üzeri Milletvekili çıkardıkları takdirde toplumu ilk olarak Yeni Anayasa ile buluşturacaklarını belirten Taşkın, "Darbelerin ürünü olan ve topluma zorla dayatılan anayasaların Türkiye'yi artık irade edemeyecek duruma geldi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada toplumumuz bizlere büyük teveccühü gösterecektir. Toplumun göstereceği teveccüh ile AK Parti kadrolarının kararlı duruşu ile büyük projeler hayata geçeceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız