SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Seçim Önemli"

A- A+ PAYLAŞ

 

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Ekonomik kalkınma, milli birlik ve beraberlik duygularının daha pekişmesi için seçim hayırlı olsun" dedi.

Oyunu Fatih İlköğretim Okulu'nda kullanan milletvekili Öz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "2023 hedefleri doğrultusunda neler yapabileceğimizi seçim sürecince anlattık. Şimdi söz sırası vatandaşta. Türkiye'nin yakaladığı siyasi ve ekonomik istikrarın devam etmesini istiyoruz. Bunun için de seçimin hayırlara vesile olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Demokrasinin tamamlanması, darbelere son verilmesi için bu seçim önemlidir" diyen Öz, "Ekonomik kalkınma, milli birlik ve beraberlik duygularının daha pekişmesi için seçim hayırlı olsun"şeklinde konuştu.

"GELECEK, BUGÜNKÜNDEN DAYA İYİ OLACAK"

AKP Malatya milletvekili adayı, Malatya eski belediye başkanı Cemal Akın da Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Eşi ile birlikte okula gelen ve oyunu kullanan Akın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bugünkü seçim ülkemiz için çok önemlidir. Ülkenin kalkınmasında istikrarın birinci unsur olduğunu, siyaset bilimciler ve ekonomistler ifade ediyorlar. İnşallah gelecek, bugünkünden daha iyi olacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız