SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Seçimleri Önemsiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-03-17 04:50:59
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ Malatya'da seçim çalışmalarına katıldı.

31 Mart yerel seçimler kapsamında kente gelen İyi Parti Genel başkan yardımcısı Özdağ ile birlikte Arapgir ilçesine giden Parlak, burada partilerinin ilçe binası açılışına katıldı.

Açılışa Millet İttifakı adayı CHP'li Haluk Cömertoğlu ile partililer katılırken burada konuşan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, "31 Mart yerel seçimler kapsamında Arapgir ilçemizi ziyaret ederek İyi Parti ilçe binasının açılışını gerçekleşti yoru. Bu seçimleri önemsiyoruz, sizlerden isteğim ve ricam sandık başına giderek tercihlerinizi yapın ve sandıklara mutlaka sahip çıkın" dedi.

İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak ise, seçimlere sayılı günler kaldığını ifade ederek, "Bizler gece gündüz demeden kapı kapı gezerek vatandaşlarımıza projelerimizi anlatıyoruz ve hemşehirlerimizden destek istiyoruz. Buradan söylüyorum biz göreve geldiğimiz takdirde hizmet gitmeyen hiçbir yer kalmayacak. Her kesime eşit şekilde hizmet sunacağız.17 yıldır iktidar olan partinin Yeşilyurt Belediye Başkanı hizmet olarak ne yapmış, size soruyorum. Afişlerine baktığınız zaman herşey yolununda sorun yok problem yok. Herkes eşit şekilde hizmet alıyor, işsizlik yok vatandaşlarımızın evinde yemekleri pişiyor. Ama gerçekler afişlerde yazmaz. Halkımız 31 Mart sabahı sandıkta tercihi yapacak. Partilere değil güvendiğiniz kişilere ve hizmet yapacak başkan adayına oy verin" şeklinde konuştu

Parlak ve beraberindeki heyet daha sonra Malatya Özsan Sanayi Sitesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Adayı Cem Parlak, "Esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz, bizler sorunlarını ve Yeşilyurt ilçemiz için neler yapabilir diye fikirlerini alıyoruz. Güzel karşılamalarından dolayı kendilerine buradan teşekkür ediyorum" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız