SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Şehre İhanettir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:49
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, "Marmaray'ı, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanını anlatarak, Malatya'nın sorunlarının üzerini kapatmak, bu şehre ihanettir" dedi.

Erkal, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında, SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililerle birlikte Özal, Gözene, Kuyulu ve Cafana Köylerini ziyaret etti.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, köylerin sorunlarının çözüme kavuşturulmadığını savunarak, "10 yıldır belediye ve İl Genel Meclisi'nde iktidar olan parti, 10 yıl önceki sorunlarınız çözülmedi. Özal Köyü bu partiye neredeyse yüzde 80 destek verdi. Ne için oy veriyor. "Tek başına iktidar olan ve düşüncesi bizim gibi olan insanlar, bize hizmet etsinler. 3 günlük dünyada rahat edelim" diye oy veriyorlar. Ama gelin görün ki, kuyu suyu ile içme suyu ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Kanalizasyon zaten yok. 3. Organize Sanayi Bölgesini de getirip, Özal Köyü'nün burnuna kadar soktular" dedi.

Asiltürk, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Birileri Malatya'da yaptıkları hizmetler olmadığı için "Birileri bize bir şeyler yapıyor" diyerek, yine aynı politikayla, birilerine oy isteyecekler. Ama maalesef kendileri burada belediye başkanı olacaklar. Siyaset, hizmet etmek için yapılır. Bu anlamda ehliyetli ve liyakatli adayı olan bir tek Saadet Partisi var."

"BİRİLERİNDEN TALİMAT ALARAK MI, HİZMET YAPACAKSINIZ?"

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Malatya'nın büyükşehirle birlikte yeniden planlanacağını kaydederek, Malatya'nın geleceği açısından vatandaşların doğru karar vermesi gerektiğini söyledi.

Erkal, Malatya'nın sorunlarının üzerinin kapatılmaya çalışıldığını savunarak, "Sizin yanınıza gelenler, kendi adlarına oy istemiyor. "Ankara'dan selam getirdim. Ahmet'in, Mehmet'in hatırı için bize oy ver" diyorlar. Birilerinin eteğine tutunarak, siyaset yapıyorlar. Bu yaptığınız Malatya insanına saygısızlıktır. Bu kadar ağır hizmeti birilerinden talimat alarak mı yapacaksınız? Ona buna sorarak mı iş yapacaksınız? Bu çelişkiyi ve yanlışı ısrarla anlatıyorum. Malatya'daki billboardları görüyorsunuz. Belediyenin hizmetlerini yazamıyorlar. Çünkü yaptıkları bir şey yok ki billboarda assınlar. İstanbul hizmetlerini burada niye anlatıyorsunuz? Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Malatya'nın sorunlarının üzerini niye kapatıyorsunuz? Kanal İstanbul'u, Marmaray'ı anlatarak, Malatya sorunlarının üzerini kapatmanız, bu şehre ihanettir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız