SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Şehre Şampiyonluk Yakışır"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:42
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Onur Kalafat, futbolculuk kariyerinde şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, Yeni Malatyasporla çok yaklaştıkları şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. 

Şampiyonluk için önlerinde sadece 2 final maçının kaldığını hazırlatan Kalafat, şampiyonluğun kolay olmadığını ancak takım olarak ellerine bir avantaj geçirdiklerini, bu avantajı en iyi şekilde değerlendirip şampiyonluğa ulaşmak istediklerini kaydetti. 

Tecrübeli futbolcu, zor bir periyodu geride bıraktıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Şampiyonluğa oynamak kolay değil. Bütün zor maçları atlattık. Sadece 2 maçımız kaldı. 2 maçtan 4 puan aldığımız zaman Şampiyonuz. 2 maçımızı da kayıpsız atlatıp, Şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Şimdiye kadar 10 kişi kaldığımız maçlarda galip gelemedik. Oda Bayrampaşa maçına kısmetmiş. Takım içinde her şey iyi. Herkes Şampiyonluğa kenetlendi. Herkes birbirine inanmış zaten. Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz. Zaten tecrübeli bir takımız. Tecrübemiz ile bu maçlarımızı en iyi şekilde atlatacağız."

"Sıkıntılı günler geçirdik ama hedefimizden hiçbir zaman sapmadık"

Özellikle ligin ikinci yarısında sıkıntılı süreçlerden geçtiklerine dikkat çeken Kalafat, sıkıntılı süreçlere rağmen hedeflerinden hiçbir zaman sapmadıklarını kaydetti. 

Adım adım şampiyonluğa doğru ilerlediklerini dile getiren Kalafat, "İkinci yarıdan itibaren gelen bir sıkıntımız var. Savunma hattında bir türlü tam kadro olamadık. Her maç en az bir en fazla 3 eksiğimiz oluyor. Kadro genişliğimiz var ki hemen kapanıyor. Oynayan arkadaşlarımız, oynamayan arkadaşlarımızın boşluğunu iyi dolduruyor. Bu takımda zaten en güzel olgu, herkesin sabırla bekleyip kendini hazır tutmasıdır. Takımda her futbolcu kendisini hazır tutuyor. İyi ve tecrübeli bir kadroya sahibiz. Sıkıntıları da bu sayede aştık" şeklinde konuştu. 

"Bu şehre şampiyonluk yakışır"

Tecrübeli sağ bek oyuncusu, sezonu mutlu sonla bitirmeye çok yakın olduklarını belirterek, "Bundan önce oynadığım Marmarisspor’da bir çeyrek final ve yarı finalim var. Gaziantep Belediyespor’da bir finalimiz var. Allahın izniyle Yeni Malatyaspor formasıyla da Şampiyonluğumuz olacak. Allah’ım inşallah bunu bize yaşatır” dedi.

Malatya şehrinin üst ligleri hak ettiğini dile getiren Onur Kalafat, "Yeni Malatyaspor'u şampiyon yapmak için buraya geldik. Futbolcu arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Önümüzde 2 final maçı kaldı. Bu final maçlarını da en iyi şekilde geçip, hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız