SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Selamı Ona Gönderdim..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un "son haftalarda patlayan" golcü oyuncusu Okan Yılmaz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Kazandığımız takdirde aşağıdan yukarıya doğru çıkışa geçecektik. Maça çok iyi hazırlandık. Son 4 haftada zaten çıkış içerisindeydik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İyi bir maç oynadık. İki gol attım. Mutluyum. İnsanların ister istemez benden büyük beklentileri var. Sezon başında bir sakatlık geçirip takımımdan ayrı kalmıştım. Hazırlık dönemini iyi geçirememiştim. Yavaş yavaş toparlandım. Ne yazık ki, lig bitti. İnşallah ikinci yarıda daha iyi olacağım ve goller atmaya devam edeceğim.” dedi.

Okan, Malatyaspor forması altında 4. golünü attı. Bu sonuçla Malatyaspor Okan’ın gol attığı 3 maçı da, (Ankaraspor, Samsunspor ve Gaziantepspor) kazanmış oldu. Konya maçında ise galibiyet golü Sebastian Johansson’dan gelmişti.

Okan, bir soru üzerine, ilk golden sonra şeref tribününe doğru verdiği selamın Başkan Hikmet Tanrıverdi’ye olduğunu açıkladı. Okan, “Başkanımızın benim üzerimde çok emeği vardı. Gol sevincimi onunla paylaşmak istedim. Selamım ona jestti. Kabul ederse mutlu olurum.” dedi.

Okan'ın attığı ikinci golün ardından da, Malatyaspor'lu futbolcular yine sevinç yumağı oluştururken, defans oyuncusu Serkan Bensol, Okan'ın ayakkabısını "parlatarak" sevincini yansıttı.

FOTOĞRAFLAR: Serkan ŞAKİR- Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız