SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Sene Büyük Hedefimiz Yok'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:49
'Bu Sene Büyük Hedefimiz Yok'
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un bazı yöneticileri, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, yeni sezonda PTT 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'a başarılar diledi. 

Kamçı, Yeni Malatyaspor yönetiminin gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, "Yeni bir çalışmayla inşallah layık olduğumuz yere ulaşırız" dedi.

Bu sezon takımın Süper Lige çıkma şansının olamayabileceğini dile getiren Kamçı, "Bu sene büyük hedefimiz yok. Esas hedefimiz gelecek sezon. Bu sene ligi iyi bir yerde bitirirsek, inşallah gelecek sezon başarılı bir sezon çıkarmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Salih Bozacı ise, Vali Kamçı'ya iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti. 

Bozacı, iyi bir sezon geçirmek istediklerini kaydederek, "Allah izin verirse gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. İyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Sezona iyi başlayıp, ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Aziz Ayboğa da, Malatya'nın beklentilerinin her zaman yüksek olduğunu belirterek, bu bilinçle hareket ettiklerini söyledi.

Ayboğa, "Geçen yıl şampiyon olan takımdan önemli isimleri kadroda tuttuk. Dış transferde de uzun araştırmalar sonucu takıma katkı sağlayacak isimleri takıma aldık. İyi bir kamp dönemi sonrası Malatya'daki çalışmalarla lige en iyi şekilde hazırlandık. 2015-2016 sezonunun takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız