SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Sene Dostluk Öne Çıktı"

0
Güncellendi - 2018-09-22 17:23:33
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, Çaykur Rizespor yönetimine kahvaltı verdi. Spor Toto Süper Lig'de Ekur Yeni Malatyaspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Çaykur Rizespor kulübü başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Çamlıca'da gerçekleştirilen kahvaltı sonrası konuşan Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, "Çaykur Rizespor kulübü başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile yönetim kurulu üyeleri Malatya'mıza hoş geldi. Malatya'mıza gelen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Rizeli dostlarımızı da en iyi şekilde ağırlıyoruz. Biz, 'her zaman dostluk kazansın' diyoruz. Maçı hak eden kazanır ama önemli olan dostluğun kazanmasıdır. Bu birlikteliğimizde dostluğun bir belirtisidir. Malatya'ya gelen kulüplerimizle bir araya gelip, dostluğumuzu pekiştiriyoruz. Bunu bütün kulüplerimizin yapmasını temennimizdir. Bunlar futbol adına önemli. Bundan sonrada hep birlikte hem illerimize hem de Türk futboluna faydalı olmaya çalışacağız. Türk futbolunda dostluk, birlik ve beraberliğe katkı sunacağız" diye konuştu.

Çaykur Rizespor kulübü başkanı Hasan Kemal Yardımcı ise Çaykur Rizespor yönetimi olarak Evkur Yeni Malatyaspor'un misafiri olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yardımcı, misafirperverliklerinden dolayı da sarı kırmızılı camiaya teşekkür ederek, "Tipik bir Anadolu misafirperverliği. Her şey güzel. Futbolun güzelliklerini, dostluklarını bizim yeni dönemde öne çıkartmamız lazım. Artık Türkiye'de futbol, şiddeti kaldırmıyor. Şiddetten beslene beslene Türk futbolu bu hale geldi. Bu tür dostlukların Anadolu şehirlerinde daha da öne çıkması, Birazda İstanbul'a doğru hatırlatması, İstanbul takımlarında da bayağı bir düzelme var. Şiddete karşı bu sene bayağı örnek davranışlar sergileniyor. Bu meslekte, kulüpçülükte eski bir duayen olarak bu seneki gidişatta dostluğun öne çıkmasından çok mutluyum" dedi.

Malatyaspor ile Rizespor arasında eskiye dayanan bir dostluk olduğuna dikkat çeken Yardımcı, "Babamın zamanından gelme bir dostluk var. Rize'de bizim un fabrikamız vardı. Malatyaspor kafilesi Rize'ye geldiğinde otobüsü bizim un fabrikasına çekmişti. Rahmetli Nihat Tecdelioğlu vardı. Dediğim 40 seneyi geçti. Eski bir dostluğumuz var. Bu kadim dostluğun, Anadolu dostluğunun devamını diliyorum. Biz, futbolun dostluk yüzünün öne çıkmasından yanayız" ifadelerini kullandı.

Kahvaltı davetinde her iki takım için dua edilirken, Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Çaykur Rizespor kulübü başkanı Hasan Kemal Yardımcı'ya kayısı takdiminde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız