SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Sene Ligimiz Daha Kaliteli Geçiyor"

0
Güncellendi - 2018-01-29 21:03:59
A- A+ PAYLAŞ

 Demir Grup Sivasspor’un başkanı Mecnun Otyakmaz, güçlü bir transfer yaptıklarını ifade ederek, “Bunu başardık, artık söz Robinho’da. Artık bizde ondan karşılığını bekliyoruz” dedi.

  Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşması için Malatya’da bulunan Otyakmaz, Sanat Sokağı’nda bulunan Fotoğraf Makinesi Müzesi’ni gezdi.

  Evkur Yeni Malatyasporlu yöneticiler için ziyaretlerde bulunan Otyakmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Çok fazla transfer yapmadık. Papp ve Robinho’yu aldık. Robinho’nun dünyaca ünlü bir futbolcu olması basında gündem oluşturdu. Bizimde amacımız güçlü bir transfer yapmaktı. Bunu başardık, artık söz Robinho’da. Artık bizde ondan karşılığını bekliyoruz” dedi.

  Otyakmaz, Brezilyalı yıldız Robinho transferiyle ilgili “İsim ortaya çıktıktan sonra son durumuyla ilgili araştırma yaptık. Son durumu iyi olduktan sonra bütçesi de Sivasspor için uygun olunca transferi gerçekleştirmek çok daha basit oldu” değerlendirmesinde bulundu.

  Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Otyakmaz, “Robinho bombası gibi bir bomba mümkün gözükmüyor ama bir transfer daha en az yapmamız lazım. Yapmazsak eksik kalır, sıkıntı olabilir. Şimdi onun çalışmalarını yapıyoruz” diye konuştu.

  Ligin ikinci yarısının çetin geçeceğini ifade eden Otyakmaz, şunları söyledi:

“Bu sene çok daha güçlü bir sezon yaşıyoruz. Takımlarımız çok güçlü. Yabancı sayısının artmasıyla alakalı bir şey. Hem seyirci sayısı arttı hem de 0-0 biten müsabaka sayısı azaldı. İlk yarı 8 maçta 0-0’lık sonuç alınmıştı. Maçlar gollü, mücadeleci, sürprize açık, taraftarı heyecanlandıran bir şekilde geçiyor. Bu sene ligimiz geçmişe göre daha kaliteli geçiyor.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız