SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Sezon En İyisini Yapmaya Çalıştık"

0
Güncellendi - 2018-05-22 22:12:05
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, geride kalan sezonla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Büyükşehir belediyesi eski başkanı Ahmet Çakır’ın verdiği desteklerle Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün faaliyet gösterdiği bütün spor branşlarında bu sezon en iyisini yapmaya çalıştık. Bazı branşlarda bu yıl büyük başarılar elde ettiğimiz gibi eksiklerimiz ve yapamadıklarımız oldu” dedi.

Kulübün sportif anlamda elde ettiği sonuçları değerlendiren Barman, futbol ve masa tenisindeki başarıları tebrik etti.

Sözlerine Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek başlayan Barman,“Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman,“Büyükşehir belediyesi eski başkanı Ahmet Çakır’ın verdiği desteklerle Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün faaliyet gösterdiği bütün spor branşlarında bu sezon en iyisini yapmaya çalıştık. Bazı branşlarda bu yıl büyük başarılar elde ettiğimiz gibi eksiklerimiz ve yapamadıklarımız oldu. Ampute futbol takımımız büyük gayret göstererek Süper Lige yükseldi. Göğsümüzü kabarttılar. Ayrıca masa tenisi takımımız da çok çalıştı. Onlarda isimlerini Süper Lige yazdırmayı başardılar. Maalesef futbol kadar ön planda olmadıkları için bu tür branşlar kamuoyu tarafından pek fazla takip edilmiyor. Ama bu başarıları gösterenler hep Malatya’nın çocuklarıdır. Sokaklarda vakit geçiren değil, okullardaki öğrencileri araştırarak yeteneklerini keşif edip antrenör hocalarımızın nezaretinde topluma faydalı bir birey olmaları için yetiştiriyoruz” şeklinde konuştu.

“Sporcularla görüştük” 

Voleybol takımının gelecek sezon üst lige çıkabilmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını kaydeden Barman, “Sağ olsun belediyemizin bizlere verdikleri maddi ve manevi desteklerle bu yönde faydalı işler yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl geçen yıla oranla iyi geçti. Voleybol takımımızın da üst lige adını yazdırabilmesi için çalışmalarımızı yaptık. Bilindiği üzere belediye başkanlığında bir değişiklik oldu. Eğer aynı şekilde yeni başkanımızdan destek görürsek daha iyi işler yapmaya niyetimiz var. Sporcularla görüştük. Gerekli adımları attık ve bekliyoruz. İnşallah gelecek yıl tüm sportif branşlarımızda başarılarımızın bu yılkinden daha da iyi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız