SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Sezon Farklı Olacak"

0
Güncellendi - 2017-10-20 02:51:44
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Malatya’nın tek bayan futbol takımı olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Kurulduğu günden buyana Malatya’da bayanların en iyi şekilde spor yapabilmesine katkı sağlamak ve altyapıdan sporcu yetiştirmek olan kulüp, 3. Lig’de üst üste iki yıl Play-Off oynama şansını yakalasa da, 2. Lig’e çıkma başarısını gösteremedi. Geçtiğimiz sezon grubunda istediği sonuçları alamayan sarı siyahlılar, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Teknik sorumlu Mikail Tuluk nezaretinde Yeşiltepe’de hazırlıklarını sürdüren bayan futbolcular, üst üste oynadıkları play-off sonrası geçen yıl istenilen başarının yakalanamaması nedeniyle yeni sezona daha farklı hazırlanıyor. Kulüp başkanı Doğan Çelebi’nin özverisiyle sezon hazırlıklarını sürdüren futbolcular, yeni sezondan oldukça umutlu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, kuruldukları günden bu yana mücadele ettikleri liglerde Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade ederek, en büyük sıkıntılarının hiçbir şekilde destek görememeleri olduğunu belirtti.

Çelebi, Malatya’nın tek bayan futbol takımı olmalarına karşın yalnız kaldıklarına dikkat çekerek, “Bizim tek amacımız Malatya’da bayan futbolunu geliştirmek. Mücadele ettiğimiz liglerde, Malatya’mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu noktada sporcularımıza destek verilmesini bekliyoruz. Bizim kimseden bir ‘para verilsin’ talebimiz yok. Sporcularımıza destek olunsun, deplasman masraflarımız karşılansın yeter. Yıllardır kısıtlı imkanlarla bu işi yürütmeye çalışıyoruz. Yönetim olarak büyük bir fedakarlık gösteriyoruz. Ancak gelinen noktada illa ki desteğe ihtiyacımız var. Destek verilmesi halinde takımımız çok daha iyi yerlere gelecektir” diye konuştu.

Takımın başarılı defans oyuncusu Buse Uçan ise geride kalan sezonun kendileri adına çok iyi geçmediğini ifade ederek, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ve yeni sezondan umutlu olduklarını söyledi.

Uçan, yeni sezon hazırlıklarının verimli geçtiğine değinerek, “Üst üste Play-Off maçları oynadıktan sonra geçen sezon istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Hedefimiz 2. Lig’e yükselmek. Bunun içinde çok çalışıyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımız yoğun tempoda devam ediyor. Yeni sezondan oldukça umutluyuz. Bu sezon iddialıyız diyebilirim. Çok iyi çalışıyoruz. Bu sezon bizim adımıza farklı olacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • fuat kılınç (6 yıl önce)
    2017-2018 bayanlar futbol liğinde başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla