SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Siyasi Tavra Karşı Duruş"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:35:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan 7 Haziran seçimleri için bağımsız aday olan Münir Doğan Ölmeztoprak basın toplantısı düzenledi. 

Dublee Tree by Hilton Otel’de düzenlediği basın toplantısında 19. Dönem Anavatan Partisi Milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde bağımsız olarak aday olduğunu söyledi. Küçüklükten beri aile yapısı nedeniyle sosyal ve siyasal hayatın her zaman içerisinde yer aldıklarını belirten Ölmeztoprak, milletvekilliği yaptığı dönemden sonra da Malatya’ya döndüğünü ve burada yaşamaya devam ettiğini söyledi. “Dün Malatya’daydım bugünde Malatya’dayım, kısmet olursa yarın da yine Malatya’da olacağım” diyen Ölmeztoprak, yarım kalan hizmetlerine devam etmek ve ülkenin içinde bulunduğu darboğazdan çıkarılması için aday olduğunu söyledi. Ölmeztoprak, “Ülkenin kaos ortamından çıkarılması için dün gördüğümüz, yaşadığımız ve biriktirdiğimiz deneyimleri yeniden siyasal hayata aktarmak için kısmet olursa 7 Haziran seçimleri için bağımsız aday olduk” dedi.

Neden bağımsız aday olduğunu da anlatan Ölmeztoprak, “Temel kastım şu, şuanda siyasal hayat tamamen daraltılmıştır. Özgür anlamda ne seçme ne seçilme hakkınız yok. Seçemiyorsunuz çünkü önünüze bir liste konuyor ve dayatılıyor. Bu listeye oy vermek zorunda bırakılıyorsunuz. Seçilemiyorsunuz çünkü aday olarak müracaat etmeniz halinde adaylığınız halkın önüne getirilmiyor. Genel merkezde çok dar oligarşi yapı sizin siyasi geleceğine engel oluyor. Seçilme ile ilgili genel merkez kısıtlamalarının kaldırılması ve azaltılması aday adaylarının önünü açılması çok etkin bir parlamenter sisteminin oluşması için dar bölge seçim sisteminin getirilmesi gibi vaatlerde hep bulunuldu. Son günlerde parlamenter sistem bekleme odasına alındı deniliyor. Sanki parlamenter fonksiyonel olarak çalışıyormuş gibi. Biz bu siyasi tavra karşı bir duruş sergilemek amacıyla bağımsız olarak müracaatta bulunduk” şeklinde konuştu.

Ölmeztoprak, yaklaşık 1 saat süren basın toplantısında ülke ve Malatya ekonomisine dair sorunları da gündeme getirerek, seçilmesi durumunda neler yapacaklarını anlattı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız