SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Son Toplantım'

A- A+ PAYLAŞ

Kocaeli Müftülüğü görevine atanan Müftü Mehmet Sönmezoğlu, her ay ilçe müftüleriyle yaptığı toplantının sonuncusunda meslektaşlarına veda etti.

Sönmezoğlu'nun ilçe müftüleriyle yaptığı toplantıya ilişkin Müftülük'ten yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya İl Müftülüğünce her ay mutat olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu başkanlığında İl Müftülüğünde gerçekleşti.

Bütün ilçe müftülerin katıldığı toplantı, Sönmezoğlu’nun başkanlığında yapılan son İlçe Müftüleri toplantısı oldu.

Yapılan toplantının ardında, İl Müftüsü Sönmezoğlu “Her ay mutat olarak ilçe müftülerimizle bir araya geliyoruz.

Gündemimizdeki olan konuları görüşüyoruz. Daha verimli ve faydalı bir hizmetin gerçekleşmesi için bu aylık toplantılar çok önem arz ediyor. Malatya’da bulunduğumuz zaman zarfında bu toplantıları çeşitli ilçelerde yaptık. Böylece oradaki arkadaşlarımız hem onure etmeye çalıştık, hem de problemleri yerinde görmeye ve çözmeye çalıştık. Bu hizmetler bir ekip işidir. Ekip ne kadar ahenkli olursa, elemanlar arasında iletişim ne kadar güzel olursa o kadar güzel hizmetler ortaya çıkar. Kalp ve gönül birlikteliğin sağlanması çok önemlidir.

Ben burada vazife yaptığım süre içinde tüm ilçe müftülerimizde her zaman güzellikler gördüm. Onlar her zaman yanımızda oldular. Bu birlikte hareket etmemizle de bir çok güzellikler gerçekleşti.

Bu toplantı Malatya’da sizlerle yapacağımız son toplantıdır. Ancak birlikteliğimiz, görüşmelerimiz, dostluğumuz devam edecektir.” dedi.

İlçe müftülerinden helallik dileyen Sönmezoğlu’na ilçe müftüleri de, maddi ve manevi her türlü yardımı kendilerinden esirgemediklerinden dolayı teşekkür ettiler ve yeni görevlerinde başarı temennilerinde bulundular."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız