SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu STK'lar Nerede?!."

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:20:28
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Bölge İdare Mahkemesi’nin Gaziantep’e bağlanmasını  eleştirerek, bizim dışımızda kimsenin sesi çıkmıyor. Bu sivil toplum örgütleri  nerede?” diye sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hekimhan ilçe merkezini ziyaret ederek, 1 Kasım seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Hekimhanlılara teşekkür etti.

IŞİD GÜÇLÜYSE SEBEBİ AKP’DİR

Ağbaba, 1 Kasım seçimleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede “Üst üste iki seçim yaşadık. 7 Haziran seçim sonuçları Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilmedi. Türkiye kan gölüne çevrildi.1 Kasım’da yeni bir seçim yapıldı. Seçime giderken Türkiye çok acı şeyler yaşadı. Cumhuriyet Tarihinin en büyük katliamını yaşadı. IŞİD’in canlı bombalarıyla 102 kişi katledildi. IŞİD bu kadar güçlüyse AKP’nin Ortadoğu politikasının sonucudur. IŞİD’in bugün Türkiye’de korku salmasının sebebi AKP’nin politikalarıdır.”dedi.

ATATÜRK’E HAKARET EDENLER BİLSİN Kİ

“AKP tek başına iktidar oldu. Ama hiç kimse korkuya,yılgınlığa kapılmasın. CHP olduğu sürece, AKP’nin Türkiye’nin  kazanımlarını geriye döndürmeye yönelik çabaları boşa çıkacaktır.” Şeklinde konuşan Ağbaba, “Bu coğrafyayı gördüğümüzde Cumhuriyetin ve  Mustafa Kemal Atatürk’ün değerini daha iyi anlıyoruz. Birileri ona küfretse de birileri ölüm yıldönümünde ona hakaret etse de Türkiye’nin ezici çoğunluğu Atatürk’ün değerlerine ilkelerine bağlı olduğunu biliyoruz.Cumhurbaşkanının, uçağına aldığı gazetecilerden bazıları her 10 Kasım'da Atatürk’e hakaret ediyor. Onlara söylememiz gereken bir şey var, seni uçağına alan insan Cumhurbaşkanı olabilmişse, Konya’nın bir köyünde doğan bir kişi  Başbakan olabilmişse bu Mustafa Kemal Atatürk’ün getirmiş olduğu demokrasi sayesindedir. Bu anlayış demokrasiye karşı. Sadece kendine özgürlük tanıyor. Bundan sonra daha fazla baskıyla karşılaşabiliriz. Ama biz her türlü haksızlıkla mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ONLAR NE İŞ YAPIYOR BİLMİYORUM

Seçimlerde aldıkları sonucu hak etmediklerini ama halkın kararına saygı duyduklarını ifade eden CHP Milletvekili Veli Ağbaba konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Malatya’nın her türlü sorununu 4 yıl boyunca mecliste gündeme getirdim. AKP, Malatya’da oylarını artırdı. Seçimlerin hemen ardından Malatya yine bir kayıp yaşadı. Bölge adliye mahkemesi Malatya’ya kurulacaktı, ondan vazgeçildi. Malatya’daki  Bölge İdare Mahkemesini de başka bir ile bağlanacağı açıklandı. Malatya adliyesi de kapatılsın, Sivas’a bağlansın. Elindeki bölge idare mahkemesini başka bir ile bağlıyorsun,Malatya’da bizim dışımızda kimsenin sesi çıkmıyor. AKP milletvekillerinin gıkı çıkmıyor. Çünkü onlardan bir ikisi bana hakaret etmekle uğraşıyor. Sivil toplum örgütlerinden çıt çıkmıyor. Onlar ne işe yarıyor bilmiyorum. Adliyeler kapatıldı, meteoroloji gitti,bölge müdürlükleri gitti. Kimseden ses çıkmıyor. Zaten ‘Malatyalılar kuzu kuzu oy veriyor’ diyorlardır. Elinizi vicdanınıza koyun. Bir tane milletvekilinin sesi çıkıyor mu? Bizim dışımızda muhalefet eden bir kurum da kalmadı” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız