SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Süreci Atlatacağız"

0
Güncellendi - 2016-02-03 00:57:01
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyaspor teknik direktörü Cihangir Serkan Meriç’in, Bölgesel Ligde görev yaptığı 7 resmi karşılaşmada henüz galibiyet yüzü göremedi.

Bölgesel Amatör Lig 2.Grupta sıkıntılı günler geçiren 44 Malatyaspor’da, işler iyi gitmiyor. Ligin alt sıralarından bir türlü kurtulamayan sarı kırmızılı ekip, ligde 15 puanla 8 sırada yer alıyor. Geçen sezon Yeşilyurtspor’un başında bulunan ve bu sene ise 44 Malatyaspor’un teknik direktörlük görevini üstlenen Meriç, kötü gidişata 'dur' demek için sıkıntıları geride bırakıp, futbolcularına moral aşılamaya çalışıyor. 7 resmi karşılaşmada 44 Malatyaspor’un başında yer alan Meriç’in, henüz galibiyeti bulunmuyor. Geride kalan 7 maçta sadece 3 beraberlik ile 3 puan toplayan Meriç’li 44 Malatyaspor, önceki günde sahasında ligin alt sıralarından bulunan Suruç Gençlikspor’a 2-0’lık skorla boyun eğdi.

"44 MALATYASPOR OLARAK BU SÜRECİ ATLATACAĞIZ"

44 Malatyaspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, 44 Malatyaspor olarak içinde bulundukları süreci atlatacaklarını ifade etti.

Fiziksel olarak geriye düştüklerini dile getiren Meriç, şunları söyledi: "Geçen hafta Belen Belediyespor maçına 5-6 günlük antrenmanla gitmiştik. Hazırlık dönemi geçirmediğinizde, müsabakaya bir hafta kala o hazırlık dönemini sporculara yükleyemiyorsunuz. Dolayısıyla 15-20 günlük bir aradan sonra futbolcuları tekrar eski haline getirmek süreç istiyor. Biraz zamana ihtiyaç olduğunuz düşünüyorum ama toparlayacağız. Toparlamak zorundayız. 44 Malatyaspor olarak bu süreci atlatacağız."

44 Malatyaspor’un Meriç ile çıktığı 7 müsabakasında alınan sonuçlar:

Adıyaman 1954 Spor-44 Malatyaspor: 3-2

44 Malatyaspor-Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor: 0-1

İslahiyespor-44 Malatyaspor: 3-2 

44 Malatyaspor-Elazığ Yolspor: 0-0

Elbistanspor-44 Malatyaspor: 2-2

Belen Belediyespor-44 Malatyaspor: 2-2

44 Malatyaspor-Suruç Gençlik Spoe: 0-2.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız