SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Suya Gölet Yapılsın'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yapılması planlanan Beypınar Göleti için yapılan ölçümlerde yeterli suyun tespit edildiğinin belirtildiği bildirildi.

Merkez Uluköy'e bağlı Beypınar Mezrası'nda akan çayda yapılan ölçümlerde gölet için yeterli suyun bulunduğunu yaptığı basın açıklamasında dile getiren köy halkından Mehmet Nuri Alan, "Yapılan ölçümlerde suyun yeterli olduğu görüldü. Biran önce göletin yapılarak suyun boşa akıtılmamasını istiyoruz" dedi.

Son yağışlarla birlikte çayda akan suyun arttığını söyleyen Alan, "Biran önce gölet yapılırsa su değerlendirilmiş olur. Bu göletten alınacak sulama suyu ile de yöredeki köyler yararlanır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız