SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Şuyuda da Haksızlık Var'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl teşkilatınca mahalle temsilcilerinin katıldığı, mahallelerin sorunlarını dinleme toplantısı gerçekleştirildi.

İl binasında gerçekleşen ve il başkanı Ömer Ekici, merkez ilçe başkanı Cumali Gürhan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda mahalle temsilcisinin katıldığı sorunları dinleme toplantısında ülke gündemine ilişkin sorunlar da konuşuldu.

Mahallelerindeki sorunları anlatan temsilciler özetle; İnönü Caddesi’ni Tevfik Temelli Caddesi’ne bağlayan kavşakta yapılan düzenlemenin araç ve yaya trafik akışı açısından emniyetli olmadığı ve yaşamsal tehlike arzettiğini, mahallelerinin temizliğinin gereği gibi yapılmadığını,Tecde, Çilesiz ve çevresinde sürdürülen ve askıya çıkarılan şuyulandırma uygulamalarında haksızlık yapıldığı ve çocuk parklarının sahipsizlikten, aydınlatma yetersizliğinden karanlık tipli adamların toplandığı alanlara dönüştüğü konularını dile getirdiler.

İl başkanı Ömer Ekici, “Bu toplantılarda mahalle temsilcilerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor ve sorunlarının çözümü için ilgili yerlere ulaştırıyoruz. Ayrıca bu toplantılarda parti içi eğitim çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. Böylece teşkilatlarımızdaki aksaklıkları tespit ediyoruz. Son toplantımızda mahallelerimizin sorunlarının yanı sıra 2007 ve 2009 seçimlerinde yarattığı sanal gündemlerle ve oluşan konjonktürel durumlarla mağdur edebiyatı oynayarak puan toplayan AKP’nin aynı oyunu tekrar sahneye koyma gibi düşüncelerine karşı politikalar üretilmesi ve bunların halka daha iyi anlatılması konularını görüştük.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız