SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Tablo Güzelliktir'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Meclis salonunda düzenlenen bayramlaşmaya AKP Milletvekilleri Fuat Ölmeztoprak, Mehmet Şahin, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve Öznur Çalık, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, İlçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti il ve ilçe başkanları, Belediye Meclis üyeleri, vakıf, dernek ve oda başkanları, sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcileri ile belediye başkan aday adayları Yaşar Köksal, Ahmet Çakır, Mustafa Karaman’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye başkanı Cemal Akın bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmasında Malatyalıların bayramını kutladı ve AKP iktidarının hedeflerini belirten bir konuşma yaptı.

Akın, basın mensuplarının “sizinle birlikte bu salonda dört başkan aday adayı var neler söyleceksiniz?” şeklindeki soruya ise, “Bu tablo partimizin bir güzelliğidir. Bu anlamda AKP felsefesini benimsemiş olan bizler memleketimize hizmet etmek için çalışacağız. Aslolan Malatya’nın hizmet görmesidir. Bizlerden birisi bu hizmetleri gerçekleştirirse burada kazanan Malatya olacaktır” dedi.

Bu arada başkan Akın, Kurban Bayramının ikinci günü sırasıyla Muhtarlar Derneği, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, Saadet Partisi, Baro, AKP, Milliyetçi Hareket Partisi ve TSO’da düzenlenen Bayramlaşma Programlarına katıldı.

FOTO: Ramazan Gürsel TUNAY (Yorum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız