SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Takım Bizim Takımımız"

0
Güncellendi - 2016-09-22 03:18:48
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “kaldığında da sahiplenmeliyiz takımı. Bu takım bizim takımımız. Dolayısıyla bunu bir babanın evladı gibi düşünmek lazım. Başarısı da başarısızlığı da hiçbir zaman evladı, evlatlıktan çıkarmaz. Malatyaspor bizim için öyle” dedi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Çakır, “Yeni Malatyaspor başkanımız ve yönetimine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni Malatyaspor kulübü bu sezon güzel neticelerle lige başladı. Tabi futbolcu arkadaşlarımız ve teknik kadronun güzel hedefler koyup, uyumlu bir oyun ortaya koymaları çok güzel. Tabi burada önemli olan maddi kaynak. Gerçekten maddi kaynak haricinde, taraftarlarımız takımın sahiplenmesi noktasına her zaman bunu bildiler. Dolayısıyla mağlup olduğunda da berabere kaldığında da sahiplenmeliyiz takımı. Bu takım bizim takımımız. Dolayısıyla bunu bir babanın evladı gibi düşünmek lazım. Başarısı da başarısızlığı da hiçbir zaman evladı, evlatlıktan çıkarmaz. Malatyaspor bizim için öyle. Bu durum bizim için öyle. Başarısızlıkta da hiçbir zaman bizim sevgimiz düşmez. Taraftarımız da bu gözle yaklaştı ve bu da başarıyı getirdi” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ise desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Gevrek, “Sayın başkanımız o gün bize kulübü teslim ederken, her anlamda sivilleşmiş bir yönetim oluşması düşüncesini taşıyordu. Bizler de Allah’a şükür bu yönde önemli adımlar attık. Yeni Malatyaspor kulübüne amatör kümeden itibaren büyük destekler sunup, bugünlere gelmesinde büyük payı olan başkanımıza teşekkürü bir borç biliriz. İnşallah bu sezon ki iyi gidişatımızı devam ettirip, Malatya şehrine layık olan bir noktaya geleceğiz” diye konuştu.

Ziyarette ayrıca Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a adının yazılı olduğu 44 numaralı Yeni Malatyaspor formasını da hediye etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ahmetçakıryms

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (7 yıl önce)
    çakır başkan futbol alt yapısını kurmanız gerek bunun için okul ve akademi şart finansman sağlamalısınız lütfen
    0
    0
    Yanıtla