SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Takım Çıkmak Zorunda'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Gaziantep Büyükşehir Belediye karşısında elde ettiği 3-1'lik galibiyetin ardından Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ve Teknik Direktör İsmail Kartal değerlendirme yaptılar.

"ÇIKMAK ZORUNDA.."
Kulüp başkanı Karadağ, maçtan sonra şunları söyledi:

“İnşallah süper lige çıkar. Çıkmak zorunda. Ben hiçbir zaman inancımı kaybetmedim. Bu takım çıkmak zorunda. Bütün Malatyalıların biraz daha sahiplenmesi lazım. Bakın bu sabah bu şehirde bir ölü toprağı vardı. Skora bağlamamak lazım. Bu takımın çıkması lazım. Belediyesinden vekilinden halkından sivil kuruluş örgütlerinden herdkesin biraz daha duyarlı olması, biraz daha sahiplenmesi lazım. Bugün bu taraftarın tıka basa tribünleri doldurması bu galibiyeti bize getirdi. Taraftarın neler yaptığını gördünüz. Bu galibiyeti Malatya’ya, Malatya halkına, tüm taraftarlarımıza, Türkiye’de, yurt dışında yaşayan tüm taraftarlarımıza armağan ediyorum. Bu galibiyeti lige çıkış maçı olarak görüyorum.

Bir ligde her an her şey olabilir. Bakın Oftaş.. Bize karşı biz santrforsuz oynadık. Orduspor’a karşı Şadi oynamadı. Bugün bana gelen duyumlar Samsun’a karşı Gökhan oynamamış. Senin bir rakibin bütün maçlarını santrforsuz takımlara karşı oynuyor. İnşallah engelleri aşar çıkarız.

Bundan sonraki maçlarda galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Ama gene söylüyorum. Bütün Malatyalıların sahiplenmesi lazım, sadece bir yönetimin değil. Bu takım yönetimin takımı değil, bu takım 2 milyon insanın takımıdır. Herkesin sahiplenmesi lazım. Şu içerdeki coşkuya katılmaları lazım. Çünkü bu Malatyaspor çıkmadığı sürece.. Herkes görüyor.. Sonumuzu neler bekliyor? Samsun gibi biz de düşürmeyelim, Kocaeli gibi biz de düşürmeyelim. Ligi çıkışımız Malatyaspor’un kurtuluşu demektir. Galibiyeti bütün Malatya halkına armağan ediyoruz. Bu tribünleri önümüzdeki hafta da inşallah bu şekil görürüz. Çünkü bu takım böyle bir taraftara layık, bu taraftar böyle bir sonuca layık.."

Malatyaspor Başkanı Karadağ, Gaziantepli basın mensuplarına da, Gaziantep B.Belediye Teknik Direktörü Suat Kaya ile ilgili övgü dolu sözler söyledi ve "Özellikle hocalarını tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmediler. Türk futbolunun kurtuluşu da böyle olur. Böyle hocalara sahip çıkmak lazım. Futbolu çirkinleştirmedi, güzelleştirdiği için kendisini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra dostluk kazanır. İnşallah Antep’e geldiğimiz zaman biz böyle dostluk görürüz. Siz Antepli olarak en ufak bir şey gördünüz mü? İnşallah Antep’te biz de bunları görürüz."dedi.

KARTAL'IN AÇIKLAMASI..
Teknik Direktör Kartal da şöyle konuştu:

"Bugün oyuncularımın isteği, arzusu, inançlarının karşılığında 17 haftadır maç kaybetmeyen, ligin en çok koşan, en istikrarlı takımlarından birini yendiğimiz için, oyuncularımın şampiyon olabilme yolunda bu kadar inançlı, bu kadar özverili bir, bugünkü sıcağa rağmen futbol oyunundan sonra haklı bir galibiyet aldığımız için oyuncularımın alınlarından öpüyorum, onlar her şeyin en iyisine layıktır.

Biz bu işe baş koyduk. Biz bu işe gönül verdik.. Her şey bitmedi, sonuna kadar bu işi sürdüreceğiz Biz Allah’ın izniyle Süper Lige çıkacağız. Bugün oyuncularımızın gösterdiği inançları, hırsı, performansları beni daha da mutlu etmiştir. Ben ve oyuncularım, yöneticilerimiz ve taraftarlarımızın bize olan güvenin mahcup etmediğim için Allah’ımıza şükür olsun diyorum. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz ve biz bu takımı Süper Lige çıkartacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız