SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Takım Daha Güzel Şeyler Yapacak"

0
Güncellendi - 2016-10-06 03:48:17
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de altı hafta sonunda 13 puanla lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor’da keyifler yerinde.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve geride kalan 6 haftada aldığı sonuçlarla liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor, 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı. Ligde istikrarsız sonuçların alındığı 6 haftada, sadece Altınordu’ya mağlup olan sarı kırmızılılar, geriye kalan haftalarda da en iyi sonuçları alıp, ilk iki arasında yer almanın hesaplarını yapıyor.

Şampiyonluk iddiası olan birçok takımı geride bırakıp, 13 puanla zirvede yer alan sarı kırmızılılar, Cuma günü Malatya’da toplanarak, deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın çalışmalarına başlayacak.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, takım olarak iyi bir ivme yakaladıklarını ifade ederek, her anlamda Süper Ligi hak ettiklerini ve hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Gevrek, Altınordu karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Liderliği Göztepe’ye devretmiştik ama Balıkesirspor’u sahamızda 2-1 yenerek, liderliği geri devraldık. Balıkesirspor karşısında takımımız iyi mücadele etti. İzleyen herkes karşılaşmadan büyük bir zevk aldı. Sezon sonuna kadar iyi gidişi sürdürüp, hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Zafere ulaşmak için birlik ve beraberliğin şart olduğuna dikkat çeken Gevrek, “Yeni Malatyaspor hepimizin ortak değeri, bu anlamda herkesin takıma sahip çıkması gerekiyor. Eğer zafere ulaşmak istiyorsak bu birliği ve beraberliği sağlamamız gerekiyor. Biz, takım olarak, yönetim olarak bu birliği ve beraberliği sağladık. Küçük sorunlar olabilir ama bunlar da çözülür ama inanıyorum ki bu takım daha güzel şeyler yapacak. Hepimiz buna yürekten inanıyoruz. Hep birlikte hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız” diye konuştu.

Gevrek, Malatya’nın Süper Ligi sonuna kadar hak ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Ligin henüz başındayız. Altı hafta geride kaldı ve liderlik koltuğunda bulunuyoruz. İyi bir gidişat yakaladık. Bu iyi gidişi sürdürmek istiyoruz. Lig uzun bir maraton ve yolumuz uzun. Malatya sonuna kadar Süper Ligi hak ediyor ve biz takımımızı Süper Lige taşımak için çalışıyoruz. Birlik ve beraberlikle Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere yani Süper Lige taşıyacağımıza inanıyorum.”

FOTOĞRAF: Kulüp Başkanı Gevrek, 2-1 galip geldikleri Balıkesir maçının ardından, maçta  ilk golü atan takım kaptanı Sedat'la ..

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Başkan hala yardım gecesinde söz verip para vermeyenleri açıklamadın. Onları bir açıkla ki Malatyalı o kişilere gerekli tavrı alsın.
    0
    0
    Yanıtla