SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Takım Şampiyon Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:49:22
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı ve kalecisi Vedat Kapurtu, Keçiörengücü maçından istedikleri sonuçla ayrılıp, şampiyonluk turunu atacaklarını söyledi.

Menemen Belediyespor deplasmanında şampiyonluklarını ilan etme şansını yakaladıklarını ancak 90. dakikada yedikleri golle yıkıldıklarını belirterek, "2,5 milyon Malatyalıyı üzdüğümüz için çok üzgünüz. Kısmet bu haftaymış. İnşallah Keçiörengücü karşısında istediğimiz sonucu alıp, şampiyonluk turunu atacağız" dedi.

Tecrübeli kaleci, Yeni Malatyaspor'u mutlu sona ulaştıracaklarını ifade ederek, "Allah bize altın tepside 3 puanlık farkla buraya gelmeyi nasip etti. Her işte bir hayır varmış. Sezon sonu bu takım şampiyon olacak. Allah’ın izniyle de pazar günü burada şampiyonluk turunu hep beraber atacağız" şeklinde konuştu. 

Taraftarlarla birlikte şampiyonluğu kutlayacaklarını ifade eden başarılı eldiven, "Ama hiç kimsenin kafasında en ufak bir şüphe olmasın. Pazar günü bu sahadan çıkmak kolay olmaz. Allah’ın izniyle biz burada turumuzu atacağız. Şampiyonluk kupasını buraya getireceğiz. Kimsenin aklında en ufak bir şüphe olmasın" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız