SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Takım Şampiyonluğa Oynayacaksa..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, yurt dışından döndükten sonra yaptığı açıklamada, transferler ve kongre süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tanrıverdi, Malatyaspor’un sözleşmesi bitenler dışındaki futbolcularından transferine izin verilen olmadığını belirterek, “Biz istemesek kimse gidemez.” dedi. Teknik Direktör sorununun da bu hafta içerisinde çözüleceğini belirten Tanrıverdi, kongreye kadar çalışmalarını sürdüreceklerini, kongre arifesinde “birlik, beraberlik ve bütünlük” ortamını gözleyeceğini belirtirken, bunların sağlanması halinde göreve devam edecekleri mesajını verdi.

“GÖNDERİLMİŞ OYUNCU YOK..”
Malatyaspor Başkanı, 5 futbolcunun sözleşmesinin sona erdiğini, bu nedenle bu futbolcuların bonservislerinin elinde olduğunu, onun dışında transfer izni verilen herhangi bir futbolcu bulunmadığını belirterek, “Sözleşmesi bitenler dışında gönderilmiş oyuncu yok. Biz istemezsek kimse gidemez. Malatyaspor’un ekonomik koşullarından dolayı, Malatyaspor’u büyük borç yükü altında bırakmama adına, kadrodaki bazı futbolcularla ilgili tasarruflar olabilir. Bu futbolcuların daha önce süper lig koşullarına göre yapılan sözleşmeleri ekonomik gücü zorlayabilir. Malatyaspor büyük bir camiadır. Bu oyuncular içerisinde 2. ligde oynamak istemeyenler olursa, zorla tutmaktan yana olmayız. Ama bu değerlendirmeyi, kesinlikle kulüp menfaatlerini öncelikli tutup yaparız. Bize forması için çarpışacak adam lazım. O değerlendirmelere göre kararımızı veririz. Kimsenin tereddüdü olmasın. Malatyaspor, bu yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadroya sahip olacaktır.” diye konuştu.

“BİRLİK BÜTÜNLÜK LAZIM..”
Malatyaspor Başkanı, çalışmalarını 24 Haziran’da yapılacak kongreye göre planladıklarını, bu tarihe kadar kulübün hiçbir işinde aksama olmaması için çaba gösterildiğini belirterek, kongre sürecindeki tavırlarını ise “24 Haziran’a kadar görevimiz devam ediyor. Ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Malatyaspor camiası birlik, beraberlik içerisinde olursa göreve devam ederiz. Maddi değerlendirmelerin dışında, bizim esasen beklediğimiz manevi destek, birlik ve beraberlik. Bu takım şampiyonluğa oynayacaksa, herkesin bir bütün olması lazım. Bu bütünlüğü sağlayamazsak, sağlandığını kongre arifesinde göremezsek, arkamızda ayak oyunları çevrileceğini hissedersek, o zaman hedefimize ulaşamayız. Ben şampiyonluğa ulaşamayacak bir takımın başında durmak istemem. Kongre sürecine kadar, kamuoyunun düşüncelerini ve değerlendirmelerini gördükten sonra gereğini yaparım.”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız