SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Takıma Herkes Sahip Çıkmalı"

0
Güncellendi - 2016-02-26 01:10:15
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Takıma, kimin elinden ne geliyorsa, bu takıma destek vermelidir. Kimi insanlar maddi olarak, kimi insanlar manevi olarak destek versinler. Biz, bunu istiyoruz" dedi.

Ligde zorlu rakiplere karşı oynadığı son iki maçından galibiyetle çıkan Alima Yeni Malatyaspor, ligde üst sıralara doğru çıkışa geçti. Vartaş Elazığspor galibiyet ile moral bulan sarı kırmızılılarda, ligdeki çıkışını Adanaspor karşısında da sürdürmek istiyor.

Alınan galibiyetler sonrası takımda moraller üst seviyeye çıkarken, kulüp başkanı Adil Gevrek, camiaya çağrıda bulundu.

"TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDE OLAN BİR DERBİ OYNADIK"

Vartaş Elazığspor ile Doğu'nun Derbisi'nde karşılaştıklarını hatırlatan Gevrek, takımın gerçekten önemli bir galibiyet aldığını ifade etti.

Gevrek, Malatyalılar ve camia için büyük önem taşıyan derbiyi net bir skorla galip tamamladıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Vartaş Elazığspor karşısında futbolcular ve teknik ekibimizin, üç puanı sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Elazığspor maçlarının Malatya adına önemli bir yere sahiptir. Herkes bunun bilincinde. Bir Türkiye bile bu derbiyi merak ediyordu. Bizde böylesine önemli maçta güzel futbol ile üç puanı hanemize yazdırdık. Karabükspor maçının ardından ligde bir çıkış yakalamıştık. Bunu da Elazığspor galibiyeti ile sürdürdük. Mutluyuz. Elazığspor maçında gerek kulüp başkanı Selçuk Öztürk’e, gerek Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’na, gerekse de taraftarların misafirperverliği bizi çok memnun etti. Böyle olunca Derbi dostça geçti. Bu ortamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"KİMİN ELİNDEN NE GELİYORSA O DERECEDE DESTEK VERMELİ"

Takıma destek için SMS kampanyası başlatacaklarını kaydeden Gevrek, herkesin elinden geldiği kadar takıma destek vermesini beklediklerini dile getirdi.

Gevrek, kulübe gelir sağlamak amacıyla bir süredir çalışmalarına başladıkları SMS kampanyasını hayata geçireceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Takımımız iyi gidiyor. Takıma maddi olarak gelir sağlayacak olan SMS kampanyasını da yakın bir zamanda hayata geçiriyoruz. Aziz Ayboğa başkanımız konuyla yakından ilgileniyor. Bu işe ciddi bir emek verdiler. Emek verenlere çok teşekkür ediyorum. Takımlarına sahip çıkma adına bu projemizi tanıtacağız. Önümüzdeki günlerde bir gece de düzenleyeceğiz. Bu takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor. Özellikle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın bu takıma büyük emekleri var. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kimin elinden ne geliyorsa, bu takıma destek vermelidir. Kimi insanlar maddi olarak, kimi insanlar manevi olarak destek versinler. Biz bunu istiyoruz."

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ"

Gevrek, taraftarlara da çağrı da bulunarak, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğine dikkat çekti.

Taraftarların takım için büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Gevrek, "Taraftarlarımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında yönetimi ‘İstifaya’ davet etti. Herkes isteklerinde haklı olabilir. Kim ne düşünürse, saygımız var. Ama bir insanı eleştirmek için, doğru zamanı beklemek gerekiyor. Gaziantep maçında golü yedik, 'yönetim istifa ve futbolcular formayı çıkarın' diyorlar. Bu durum yanlış bir durum. Bunun şekli böyle olmaz. Gelirler maçlarını seyrederler, takımlarına doksan dakika boyunca destek olurlar, maçın bitiminde eleştirileri ve tezahüratlarını yaparlar. Maç sırasında önceliğiniz takımınıza sahip çıkmak olmalıdır. Her zaman söylüyorum. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Dilaver GÜR (8 yıl önce)
    Sayın Adil Gevrek Başkan; Elazıspor Başkanı ve Valisi ve taraftarlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı çok teşekkür etmiş. Vali ve Kulüp Başkanı için tamam ancak Taraftarları için Türkiye Futbol Federasyonu o kadar cezayı boşunamı vermiş. Adamlar bir hafta maç öncesi 90 dakika maç içinde küfürler havada uçtu gitti. Demekki ettiklerini çektiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (8 yıl önce)
    Sadece İsatnabul da Galatasaray, Fenerbahçe , Beşiktaş gibi takımlara yöneticilik dahi yapmış bir çok iş adamı var. Örnek mi.? Abdullah KIĞILI, Adnan Sezgin. İstanbul, Ankara ve İzmir de ve diğer illerde yüzlerce iş adamı ve tüccar var destek verebilecek. Her şeyi Malatya da yaşayan hemşehrilerimizden beklemek doğru değil. Birileri fitili ateşleyip siyasi çekişmeleri ve umursamazlığı atarsa bir kenara Malatya'mız tavan yapar. Daha stadımızı bitiremiyoruz. Biraz Kayseri yi örnek alsak mı diyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (8 yıl önce)
    Caner kardeşim yoktur.Hiç arama.Bende çok baktım.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (8 yıl önce)
    İstanbulda yaşıyorum. bir yerlerde kulüp lisanslı ürünleri olduğunu bilsem gider beğenir alırım. Var mıdır?
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    teşekkürler başkanım
    0
    0
    Yanıtla