SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Takıma İnanın, Başaracak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:52
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, takımının 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan İnegölspor maçından sonra yaptığı değerlendirmede, "Tüm Malatyalılar bu çocuklara inansınlar, bu takım hakettiği yere gelecektir."dedi.

1-1 sonuçlanan geçen haftaki Gaziosmanpaşa maçından sonra görevi bırakan Mert Korkmaz'ın yerine Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Aydın, takımın başında çıktığı ilk maçta alınan galibiyeti değerlendirirken, "Zor bir maç yaşayacağımızı biliyorduk. Maçın zor bir atmosferde geçeceğini tahmin ediyorduk. Hafta içinde bunun bilinci ile maça hazırlandık. Bu çocukların özverilerinin yanında istek ve arzularıyla maçı kazandığımızı söylemem gerekiyor. Bu çocuklara güvenildiği takdirde, istedikleri zaman yapamayacakları yoktur. Bugün gördük. Maç disiplininden kopmadan mücadele ettiler ve bu mücadelenin sonunda 3 puan alan taraf olduk. Bu çocuklar, Malatya'nın beklentisi olan şampiyonluğa takımlarını taşıyacaklar. Onlara inanıp hep birlikte destek olursak, bu çocuklar bizi mutlu sona taşıyacaklar. Tüm Malatyalılar, bu çocuklara inansınlar, bu takım hak ettiği yere gelecektir."diye konuştu.

Maçtan sonra bazı futbolcular da birer değerlendirme yaptılar ve şöyle dediler:

İLYAS ÇAKMAK: Son haftalarda yaşadığımız stresli ortamdan kurtulmak ve de yarışa devam edebilmek için İnegöl maçı bizim için varolma maçı idi. Bu bilinçle, tüm arkadaşlarımla mücadele ettik ve bunun karşılığı olan 3 puanı aldık. Üstümüzdeki takımların puan kaybıyla yarışa ortak olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra da tüm maçlarımızı aynı ciddiyetle oynayıp kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bunu da başaracağız. Benim gol atmamdan ziyade takımın kazanması önemliydi.

NECDET KABA: Öncelikle ligdeki rakiplerimizden birini yenerek, yarışta var olduğumuzu ve ligde daha çok söyleyeceğimiz sözün olduğunu gösterdiğimiz bir maç oldu. Ortada bir maçı, rakibe uymadan, oyun disiplininden kopmadan kazanmayı bildik. Artık daha dikkatli oynayarak maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Üsteki takımların bu hafta olduğu gibi puan kaybetmelerini bekleyeceğiz.

RAMAZAN KAHYA: Biz iyi bir takımız. Bugün grubumuzun güçlü ekiplerinden İnegölspor'u kendi sahasında yenerek bunu kanıtladığımızı düşünüyorum. Şimdi geçmişi değil, geleceği, önümüzdeki maçları düşünerek kenetlenmemiz lazım. Önümüzdeki hafta maçlarımızı alarak Malatya'mızı hakettiği yere taşımamız lazım. Ben ve arkadaşların bunu başaracak güçteyiz. Bugün bizi burada yalnız bıkarmayan taraftarlarımızı kutluyor ve bu galibiyeti onlara da armağan ediyorum.

HABER-FOTO: Yusuf KARATAŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız