SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bu Takımın Kefili Benim..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ellerinde ara transferde güçlendirilen iyi bir takım olduğunu, paniğe gerek olmadığını, kendisinin bu takımın kefili olduğunu bildirdi.

Ziya Doğan, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Malatyaspor'un Çarşamba günkü antrenmanından önce çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Doğan, şunları söyledi:

"GERİDE KALAN MAÇLARI UNUTMAYA ÇALIŞIYORUZ.."
Önümüzdeki çok kritik Gençlerbirliği maçı var.Ancak ben bu maça gelmeden önce yaşanan gelişmeler üzerine görüşlerimi aktarmak istiyorum. İlk başta Malatyaspor olarak hangi sonuç olursa olsun geride kalan maçları unutmaya çalışıyoruz. Kazansakta kaybetsekte oynadığımız maçlar bizim için geride kalmıştır ve hep bir sonraki maçı düşünüyoruz. Katettiğimiz önemli yol bu bence.

"MALATYASPOR YENİLENDİ.."
Zaman zaman basın toplantılarında veya değişik ortamlarda gazetecilerle bu konuları sık sık konuşup, eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Aslında Malatyaspor yenilendi.

Oynadığımız maçlar iyi analiz edilirse çok şanssız maçlar kaybettiğimizi görülecektir. İlk yarının ardından küme düşmeye aday olarak 4 takım gösteriliyordu. Malatyaspor da bu takımlardan biriydi.

İlk yarının son haftalarında iyi bir çizgi yakaladık, oyuncularım sisteme alışmaya çalıştılar ve ilk yarıyı küme düşme potasının üzerinde tamamladık. O dönemki kadro iyi değildi. Ancak alınan galibiyetlerle tehlikeli çemberinin dışında yer aldık.

"ŞİMDİ ELİMİZDE İYİ BİR KADRO VAR.."
Şimdi elimizde gerçekten iyi bir kadromuz var. Malatyaspor olarak şu anda herkesin takdir ettiği bir futbol oynuyoruz. Türkiye’de herkes Malatyaspor’un etkili bir ekip olduğu görüşü etrafında birleşti. Ancak gerçektende şansız maçlar kaybettik. Oynadığımız her maçta yaklaşık 4-5 kaçan golümüz var. Pozisyonlara giren ve rakibini zorlayan bir takımımız var. Bu kaçan goller birgün girecek, şans bizden yana olacaktır.

"HER MAÇ FİNAL.."
Bundan sonra oynayacağımız her maç final niteliğinde geçecektir. Fenerbahçe’yi İstanbul'da yenemeyeceğimizi kim söyleyebilir? Futbolda her türlü sonuç çıkabilir. Şimdi önümüzdeki kritik 3 maç var.Gençlerbirliği, Ç.Rize ve Diyarbakır ile oynayacağımız maçları kayıpsız geçmek istiyoruz.

Hatırlanacağı üzere ilk yarıda şimdiden iyi olmayan bir ekiple o dönem bu takımlara yenilmiştik. Şimdi daha iyi bir konumdayız. Hepsini kazanacak güce sahibiz.

"LÜTFEN SAKİN OLSUNLAR.."
Ben kamuoyuna şunu söylemek istiyorum: Lütfen sakin olsunlar. Biz, teknik heyet ve futbolcular olarak çok sakiniz ve iyi günlerin geleceğine inancımız tam. Korku eğer ortama yansırsa biz futbol takımını bırakır o işlerle meşgul olmaya başlarız. O da benim işim değil tabiki. Ben kamuoyununun paniklemesinden korkuyorum. Öldük, bittik, mahvolduk ebediyatı yaparsanız işler daha da sarpa sarar ve kötü günler yaşarız.

"HERKES BİRLEŞMELİ.."
Bunun için herkes Malatyaspor etrafında birleşsin. Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar ve medya el birliği yaparsak sezonu çok rahat yerde kapatırız. Bizler birlik ve barebirliği koruduğumuz takdirde kimse oynanacak maçlardan korkmaz, çıkar aslanlar gibi oynar ve maçlarımızı kazanarız.

"PANİK HAVASI YAYILMAK İSTENİYOR.."
Son günlerde panik havası yayılmak isteniyor. Yeri geldiği zaman ben de görüşlerimi açıklayacağım. Tabiki kimse Malatyaspor düşmanı değildir. Ama yanlış zamanda yanlış işler yapılmaya kalkılırsa kaybeden Malatyaspor olur. Sağduyu beni çok iyi anlıyor. Bunu biliyorum. Bilinçli insanları bilinçsiz hale getirmesinler. Hep beraber hareket etmeliyiz. O ruhu yakalamamız gerekiyor. Futbolcularımda kazanma ruhu var.Ben her zaman konuşmaya hazırım. Başarılı günde herkes çıkar konuşur ama önemli olan başarısız süreçlerde çıkıp kamuoyunu rahatlatmaktır.

"ZİYA DOĞAN BU TAKIMIN KEFİLİ.."
Açıkca söylüyorum. Ziya Doğan bu takımın kefilidir. Ama sadece benimle olacak iş değil. Herkesin desteğine ihtiyacım var. El birliği ile arzuladığımız noktaya geleceğiz.

Bunun yanısıra İkinci yarı için kadromuza bazı transferler kattık. Onların uyum sorunlarını çözmek için ben ve ekibimindeki yardımcı antrenörler yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle yabancı isimlerin ortama alışmaları, havaya ısınmaları, taraftara alışmaları kısa sürede olmuyor.Ama uyum sorunun büyük bir kısmını atlattık.

"UZAYDA DA OLSA BU MAÇ OYNANACAK.."
2-2 sonuçlanan Kayseri Erciyesspor maçında yaşananlardan dolayı PFDK’tan 1 maçlık saha kapatma cezası aldık.Ancak bu ceza henüz netlik kazanmadı.Kulüp olarak Tahkime gitmeye karar verdik.Yöneticilerimiz kararın değişmesi için gerekli uğraşı veriyorlar.Bu maç uzaydada olsa oynanacaktır. Hangi şartlarda olursa olsun Gençlerbirliği maçına çıkacağız ve galibiyet için ne gerekiyorsa yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

HABER: Mustafa BULAŞMAZ- TV Malatya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız