SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Takımla İş Zor: 0-2

A- A+ PAYLAŞ

İkinci Lig 2. Beyaz gruba "iddialı sözlerle" giren Yeni Malatya Spor, kendi sahasında Turgutluspor'a 2-0 yenilirken, ortaya koyduğu kötü futbolu ile maçı izleyen taraftarlarının tepkisini topladı. Maç boyunca etkili olan taraf konuk Turgutluspor olurken, Yeni Malatya Spor dağınık görüntüsü ve etkisiz futbolu nedeniyle maçın sonlarına doğru alkışlarla protesto edildi. Bu arada, Kapalı tribünün sağ tarafında bulunan bir grup taraftar ile protokol tribünündekiler arasında karşılıklı atışmaların yaşandığı gözlendi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Bahadır Kayışoğlu, Ejder Yapıcı, Ramazan Konanç, 4. hakem Mehmet Gonca,

YENİ MALATYA SPOR: Taylan, Mehmet, Adem, Serdar, Hüseyin Kartal, Oğuzhan, Hüseyin Kar (Dk. 68 Müslüm), Gökhan, Cem (Dk.29 Enis), Tuncay, Cihan (Dk. 63 Muzaffer),

YEDEKLER: Yk. Mesut, Can, Nedim, Yusuf, Müslüm, Enis, Muzaffer,

TURGUTLUSPOR: Hakan, Ozan, Berk (Dk. 89 Turgay), Yousef, Sadullah (Dk.59 Nuh), Bora, Çağdaş, Adem, Erhan, Fatih (Dk. 70 Ömer), Mustafa,

YEDEKLER: Yk. Özcan, Fırat, Barış, Turgay, Ömer, Polat, Nuh,

SARI KARTLAR: Adem, Gökhan, Muzaffer (Yeni Malatya), Yousef, Çağdaş, Adem, Nuh (Turgutluspor)

KIRMIZI KART: Dk. 88 Yousef (Turgutluspor)

GOLLER: Dk.58 penaltıdan Abdullah, 90+3 Ömer (Turgutluspor)

Maça Turgutluspor başladı.

2. dakikada konuk takımın forvet oyuncusu Fatih, Yeni Malatya cezaalanı içerisinde ele geçirdiği gol fırsatından yararlanamadı. Savunma topu çıkardı.

15. dakikada Yeni Malatya'nın kazandığı serbest atışı Cem kullandı. Kaleciden seken top boşta kaldı. Cihan'ın kaleye gönderdiği top auta çıktı.

28. dakikada konuk takımdan Yousef'in kullandığı serbest atışta top az farkla aut.

40. dakikada Yeni Malatya atağında yandan gelen topla, arka direkte Hüseyin Kar buluştu. Ancak düzgün vuramayınca top dışarı gitti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

58. dakikada Turgutluspor penaltıdan bulduğu golle öne geçti. Turgutluspor atağında Yousef, Yeni Malatya defans oyuncusu Tuncay tarafından cezaalanında yere indirilince, hakemin kararı penaltı oldu. Atışı Abdullah kullandı ve takımını öne geçirdi:0-1

88. dakikada Adem'e faul yapan Turgutluspor'lu Yousef, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

89. dakikada orta sahadan gönderilen topla Muzaffer, Turgutluspor cezaalanında buluştu, atışı az farkla auta çıktı ve takımı adına mutlak bir gol pozisyonunu kaçırmış oldu.

Maçın hakemi oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

90+3'de Turgutluspor farkı ikiye çıkardı. Yeni Malatya atağa kalkarken orta sahada kaybedilen top rakip kontraatağına dönüştü. Erhan, topu uygun durumdaki Ömer'e aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer, topu Taylan'ın solundan ağlara gönderdi:0-2

Bu golün ardından Yeni Malatya Spor takımı santra yaparken, maçın hakemi oyunu bitirdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız