SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Takımları Polis Yetiştirdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin bir SODES etkinliği olan "Sokaktan Spora" projesi kapsamında polisin yetiştirdiği takımlar, katıldıkları şampiyonalarda centilmenlik kupası alarak döndüler. 
"Sokaktan Spora" adlı proje kapsamında Kanuni İlköğretim, Hatice İsmet Şeftalicioğlu ve Hidayet ilköğretim okullarından toplam 45 öğrenciye, haftada 2 gün antrenman yaptırıldı. 
Lisanslı antrenör polisler tarafından eğitilen takımlardan SODES Sokaktan Spora Projesi Çim Hokeyi Erkek Takımı, Konya da yapılan 18 yaş altı kulüpler ve il karmaları açık alan erkekler Türkiye Şampiyonası'na ve bayan takımı ise Eskişehir de yapılan 18 yaş altı kulüpler ve il karmaları açık alan Bayanlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılırken, centilmenlik kupaları ile birlikte döndüler. 

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Süleyman Hançer, "Takımımızı bu şampiyonaya göndermekteki asıl amacımız, çocuklarımızın başladıkları bu yolda vizyonlarını genişletmek ve ileriye dönük hedef belirlemelerini sağlamaktı. Ancak yine de gösterdikleri performans ve tüm takımların içinde en centilmen takım unvanı ile dönmeleri bizi çok mutlu etti. Beklentilerin üzerinde başarılarından dolayı antrenörlerimizi ve çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Alınan bu sonuçlar, başta Emniyet Müdürümüz Ali Osman Kahya olmak üzere hepimizin emeklerimizin karşılığıdır ve projenin hedefine ulaştığını göstermektedir." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız