SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Tarihi Sorumluluk..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya yöneticileri, Sancaktar Mahallesi Temsilcisi ve Muhtarı Mehmet Özpolat'ı ve Uçbağlar Mahalle Muhtarı Sabri Özdemir'i muhtar evinde ziyaret etti.

Ziyarete, AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, başkan yardımcısı Eyüp Sağlam ve yönetim kurulu üyesi Murat Duran ve Kemal Açıkgöz, merkez ilçe yönetiminden Gazi Ergün ve Selami Zorver katıldı.

Sancaktar Mahalle Muhtarı ve AKP Mahalle Temsilcisi olan Mehmet Özpolat ve Uçbağlar mahalle Muhtarı Sabri Özdemir, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, mahallelerindeki sorunlar hakkında bilgi verdi. İl başkanı Mustafa Şahin'de sorunlar hakkında notlarını aldıklarını ve çözüm noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Ziyaretlerde konuşan Şahin, özetle şunları belirtti:

"AK Parti yıllardır çözülemeyen ve kangren haline gelmiş büyük sorunları, kökünden çözmeye talip olmuştur. Biz, bugün artık elimizi değil, bütün ruhumuzu ve bütün bedenimizi taşın altına koyacağımız bir sürecin içindeyiz. Artık biz Türk siyaset tarihine altın harflerle yazılan bir partinin yılmaz neferleri olarak tarih yazmak durumundayız. Başbakanımızın ifadesiyle "Ya Tarih Yazacağız, Ya da Tarih Olacağız."

Mustafa Şahin, "Bu değişikliklerin çok iyi anlatılması için özel bir çalışma programı ile tüm halkımıza ulaşacak ve tarihi bir sorumluluğu yerine getireceğiz. Bu itibarla her zamanki gibi mahalle temsilcilerimize çok önemli görevler düşmekte, büyük bir özveri beklenmektedir. Türkiye'nin geleceği ile alakalı ciddi bir şekilde önem taşımaktadır. Bu referandum Türkiye'nin gerçek manada demokratik bir ülke olmasının, insan hak ve hürriyetinin öneminin ortaya çıktığı bir seçim olacaktır. 12 Eylül'de yapılacak referandumda büyük destek bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız