SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Tarıma Vurulmuş Darbe"

A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bir dizi ziyaretlerde bulunarak mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. Ağbaba "Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün kapatılması Malatya tarımına vurulmuş darbedir" dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekili Ağbaba; CHP İl Eski Yönetim Kurulu üyesi Hurşit Kuşçu ile birlikte, ilk olarak Sarıcıoğlu Mahallesini ziyaret ederek, muhtar Şinasi Sucu ile bir süre görüştü. Muhtarlık ziyaretine Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş da katıldı. Ziyarette bir konuşma yapan Sarıcıoğlu Mahallesi Muhtarı Şinasi Sucu, "Çok kıymetli milletvekilimiz Veli Ağbaba'nın mahallemizi ziyaretinden dolayı onur duyduk. Veli bey, seçimden sonra çevre yolunun altındaki mahalleleri yalnız bırakmadı ve deyim yerindeyse mesken tuttu. Sorun ve sıkıntılarımızı kendisine rahat bir şekilde iletebiliyoruz. " dedi. Veli Ağbaba ise, "Seçimden önce söylediğim gibi ezilen, dışlanan, mağdur edilen kim varsa onların milletvekiliyim. Siyasi kimliğinin ve hangi partiye oy verdiğinin bir önemi yok. Kim kendisini yalnız hissediyorsa, kim kendisini dışlanmış hissediyorsa, kim kendisini ötekileştirilmiş hissediyorsa onun milletvekili Veli Ağbaba'dır" diye konuştu. Ağbaba, Malatya'nın trafik sorununu mutlaka çözmesi gerektiğini belirttikten sonra gündemdeki konularla ilgili görüşlerini dile getirdi. Ağbaba ; "Sorunlarımız artarak devam ediyor. Özel İdare'nin dağıtılması, şeker fabrikasının satışa çıkarılması gibi çok önemli sorunlarımız var. Ayrıca bir sorun daha var ki bunu Malatyalılar pek duymadı. O da Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün kapatılması. Meteoroloji'nin kapatılması Malatya tarımına vurulan bir darbedir. Özellikle kayısı üreticilerimiz için hayati önem taşıyan Meteoroloji Bölge Müdürlüğü duyumlarımıza göre kapatılıp Elazığ veya Sivas'a bağlanacak. Yani Malatya'da artık Meteoroloji Bölge Müdürlüğü olmayacak. Malatya maalesef gün geçtikte kan kaybediyor" diye konuştu. Veli Ağbaba daha sonra Battalgazi Mahallesi Muhtarı Şükrü Kılınç, Aslanbey Mahallesi Muhtarı Tevfik Sağlam ve Nuriye Mahallesi Muhtarı Nurettin Aras'ı ziyaret ederek mahallelerin sorunlarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız