SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Tehditler Sökmez"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:28:01
A- A+ PAYLAŞ

BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hüseyin Döngel, ''Terör örgütü bölgedeki bütün okulları yakarak, yıkarak, devleti boykot ederek, devlete kafa tutarak, Kürt halkına ciddi anlamda zarar veriyor'' dedi. 

Döngel, beraberinde BBP MKYK üyeleri Ali Aydoğan, İbrahim Alagöz, Abdullah Apaydın'la geldiği Malatya'da partisinin İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Bazın Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'na değindi. 

Mevcut yasada 34. maddede Büyükşehir olacak bir şehrin nüfusunun 750 bin olması ve söz konusu şehrin gelişmişliğini tamamlamış olmasının gerektiğinin açık bir şekilde belirtildiğini kaydeden Döngel, yeni yasa tasarısı ile Türkiye'deki yönetim anlayışı ve idari yapının değiştirilmesinin amaçlandığını savunarak, tasarıya karşı çıktıklarını söyledi. 

Döngel, mevcut yasada yapılacak iyileştirmeler ve düzenlemelerle daha fazla halk kitlesine daha çok hizmetin ulaştırılabileceğini savundu. 

Cezaevlerindeki açlık grevlerine de değinen Döngel, ''Yaklaşık 6 bin küsur mahkum açlık grevi yapmaktadır. Bu insanlar kötü cezaevi koşullarının düzeltilmesi için, ya da haklarında verilen mahkumiyet kararlarının fazlalığından dolayı bu açlık grevlerini yapmamaktadır. Bu insanlar tamamen terör örgütü PKK'nın ve PKK'nın uzantısı olan siyasi partinin baskıları neticesinde ölüme terk edilmek istenmektedir. Beyaz Kürtler, kendileri hanlarda hamamlarda, kuzu, kebaplarının başında, zevki sefa sürerken, kendilerinden, kendi sınıfları içinde görmedikleri masum Kürt halkını hapishane köşelerinde de sokak ortalarında da ezmeye çalışmaktadır'' diye konuştu. 

''Terör örgütü bölgedeki bütün okulları yakarak, yıkarak, devleti boykot ederek, devlete kafa tutarak, Kürt halkına ciddi anlamda zarar veriyor'' diye konuşan Döngel, BDP yöneticilerinin de Türk milletine yüksek ve bol keseden tehditler savurduğunu iddia etti. 

Döngel, sözlerini şöyle sürdürdü: 

''Türk milletine bu tehditler sökmez. Türk devleti büyük bir devlettir. Bu badireleri rahat bir şekilde atlatacak, hem askeri güce, hem de millet gücüne sahiptir. Yeter ki masa oyunlarına gelinmesin. Terör örgütü PKK'nın açlık grevlerinin arkasında yatan asıl niyetleri yaz döneminde planladıkları etkili eylemleri yapamamamın acısının neticesidir.'' 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız