SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Tempoyla Maç Kazanmamız Doğru Olmazdı"

0
Güncellendi - 2017-11-25 20:49:19
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyun ve skor anlamında kötü olduklarını ifade ederek, kendileri için bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, “Güzel bir saha vardı, zemin iyiydi, ambiyans iyiydi, seyirci olağanüstü takımlarına destek oldu. Futbol adına her şey güzeldi ama rakibin de istekli oyunu vardı. Gücü yettiğince en iyisini yapmaya çalıştı. Onların da 1 puanı hak ettiğini düşünüyorum. Çünkü o puanı alabilmek için olağanüstü gayret ettiler. Biz, 3 puan isteğimizi sahaya yansıtamadık. Oyunumuz kötüydü, skor da kötüydü. Bizim için sonuç olarak bir hayal kırıklığı oldu” dedi.

Güneş, bir gazetecinin ‘takım özelliğini sahaya yansıtamadı mı?’ sorusuna, “Kötü oynadık. Bu tempoyla maç kazanmamız doğru olmazdı. Birini diğerinden ayırmak doğru değil, bütün oyuncular beklediğimizin altında kaldılar” yanıtını verdi.

Tecrübeli teknik adam, ‘Beşiktaş’ın bu kadar puan kaybetmesi normal mi’ sorusuna ise “Tabi başarısızız. Az puan aldık” şeklinde yanıt verdi.

Güneş, Pepe’nin maç öncesi yaşadığı sakatlığa ilişkin, “Pepe’nin ya da bir başka oyuncunun sakatlanması bizi üzer. Ama sakatlıktan etkilenilen bir durum olmadı. Giren oyuncular Necip ve Fatih de elinden gelen gayreti gösterdi. Orta sahada ve önde hızlı ve çabuk oynayamadık dolayısıyla istediğimiz pozisyon zenginliği yaratamadık, rakip zaten kendi sahasında oynuyordu, bize gelmiyordu ki bizim için zorlayıcı bir şey olsun ama onların sahasında daha fazla baskılı ve etkili oynamamız gerekiyordu. Daha fazla pozisyon üretmemiz gerekiyordu. Bunu da hızlı ve tempolu bir oyunla ortaya koymak gerekiyordu. Zaman zaman iyi baskı yapmamız gerekiyordu ama onda eksik kaldık. Zaman zaman oynadık ama bizim için yeterli değil, daha üstün olmamız gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray ile oynayacakları derbi mücadelesi ile ilgili ise şunları söyledi:

“Bu maçta 2 puan kaybettik. Bu maç bitti, toparlanıp, Salı gün ki kupa maçına hazırlanacağız. Daha sonra diğer maçlara hazırlanırız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız