SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Teşebbüslerini Kutluyorum"

0
Güncellendi - 2016-02-02 17:38:43
A- A+ PAYLAŞ

ASKON Malatya Şube yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, gençlerin üretime ve istihdama katkısının önemli olduğunu söyledi.

ASKON Malatya Şube Başkan Vekili Fatih Kalaycıoğlu, Genç ASKON Malatya Şube Başkanı Levent Ruşen Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, ASKON Malatya Şubesi’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gençlerin üretime ve istihdama katkısının ülke ekonomisi için önemli olduğunu belirterek, “Malatya’mızda müteşebbis ruhu içerisinde ASKON çatısı altında böyle bir şubenin kurulması Malatya’daki iş adamlarımızın kendi aralarında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde Malatya’da hem üretim noktasında, hem de istihdam noktasında katkılar sağlayacaklarına inanıyorum. Tabi bu genç işadamlarımızın bu şekilde dernekleşme olgusu içerisine girmeleri ve kendi problemlerini dernek içinde değerlendirmeleri, bununla birlikte bilgi aktarımı ve paylaşımı noktasındaki gayretlerini kutluyorum. Ben inanıyorum ki şu içinden geçtiğimiz süreç içerisinde istihdamın zorlaştığı, üretimin sıkıntılı olduğu süreçte arkadaşlarımız katkı sağlayacaklar. Sadece üretim boyutu itibariyle değil, istihdam konusunda da Malatya’ya katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Bu teşebbüslerini kutluyorum. Çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Malatya’mızda hem istihdama, hem üretime, hem de kendi işyerlerine katkı noktasında büyük yararlar sağlayacaklardır” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız