SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Teveccüh Allah'ın Rahmeti..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin kuruluşunun 6. yıldönümü dolayısıyla Malatya’da da 2 milletvekili, belediye başkanı ve il başkan vekili basın toplantısında açıklamalarda bulundular.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz, “AK Parti kurulduğu andan itibaren Türk siyasal yaşamına damgasını vurmuş, siyasal alanın genişlemesine vesile olmuştur.”dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın da, “Bundan sonra siyaset bilimciler siyasetle ilgili yazacaklarını yazdıkları sırada Ak Partiden evvel, sonra diye tasnif yapacaklar. Bugüne kadar halkımız, milletimiz devletine bugünkü kadar sahip çıkabilme imkanını yakalayabilmiş değildi. Anadolunun bağrından çıkan, Türkün milli ruh köküne bağlı insanlarımız AK Parti ile birlikte devlet- millet bütünleşmesinde fevkalade önemli adımlar atmışlardır.”diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık ise, “Çok mutlu ve memnunuz. 2002 seçimlerinden önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye’yi karşılaştırdığınızda farkı görürsünüz. Halkımız bunu 22 Temmuz seçimlerinde taçlandırmıştır. Bu onur ve gurur her kademedeki bütün çalışma arkadaşlarımızın, tabi ki milletimizin katkılarıyla olmuştur. Biz 14 Ağustos 2001’den itibaren bugüne kadar bütün faaliyetleri yaparken, hamurunu milletimizin yoğurduğu partimizin gelmiş olduğu noktadan çok büyük memnuniyet duyuyoruz.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı da, konuşmasında şöyle dedi:

“Bu memlekette 49- 59 tane parti bulunuyor. Ama hiçbir parti 6 yılda bu başarıları elde edemedi. Partimizin her yılı, bir önceki, bir sonraki yılı daha güzel ve teveccüh artarak devam ediyor. 6 yıllık partinin bu kadar teveccüh alması Allah’ın bir lütfudur, rahmetidir. Türkiye’de iki türlü parti var. Bir kısmı kışla siyaseti yürütür, bir kısmı bir takım bürokratların kurduğu partidir. Bunların dışında bir de milletin kurduğu partiler vardır. İşte AK Parti, rahmetli Menderes’in Demokrat Partisi gibi, rahmetli Özal gibi milletin kurduğu partidir.”

AKIN'IN MESAJI..
Bu arada, Belediye Başkanı Cemal Akın, ayrıca bir basın bülteni yayınlayarak, "2002 yılında yeni kurulan AK Parti’yi yüzde 34’lük destekle tek başına iktidara getiren halkımız, emanetin ehil insanlarda olduğunu görerek, 2007 seçimlerinde bu desteğini yüzde 47’lere çıkarmış ve dünya tarihinde eşine az rastlanır bir şekilde desteğini artırmıştır.

Bu seçimde kazanan milletimiz olmuştur, geleceğimiz olmuştur, güven ve istikrar olmuştur.

Milletimiz, güven ve istikrar içinde AK Parti ile durmak yok, yola devam kararı vermiştir.

Devlet ve millet sevgisiyle dolu olan Malatyalı hemşerilerimiz de kadirşinaslığını göstererek, AK Parti’ye yüzde 67’lik oy desteğiyle istikrar ve güvene en fazla omuz veren Türkiye genelinde ilk dört il arasında yer almıştır.

Bu saygı duyulacak, alkışlanacak destek elbette karşılığını bulacak, ilimize hizmet ve yatırım olarak dönecektir."dedi.

FINDIKLI'NIN ESNAF ZİYARETLERİ..
Öte yandan AKP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ile Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaretler sırasında konuşan Fındıklı, "Malatya'ya her gelişimizde mutlaka esnaf ve sanatkarımızla beraber olacağız. Esnaf ve KOBİ'lere yönelik birçok projemiz var. Yeni dönemde esnaf ve KOBİ'lerimize yönelik destekleme politikalarımız olacak. Ekonomideki gelişmeler küçük kesime de hissettirilecek" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise, "Yeni dönemdeki milletvekillerimize güveniyoruz. Malatya'nın meselelerini biliyorlar ancak destek verdiğimiz kadar yapılan yanlışı gördüğümüzde de eleştirimizi de yapacağız" diye konuştu.

Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de Malatya milletvekillerinin bu dönemde daha iyi çalışacaklarına inandıklarını ifade etti.

FOTOĞRAFLAR: Fındıklı'nın ESOB ve ESKKK ziyaretleri..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız