SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Toprakların İnsanıyız'

A- A+ PAYLAŞ

Mor Petrus Mor Pavlos Kilisesi'ni ziyaret eden Lübnan Metropoliti Mor Theofilos Cora Saliba'ya, Adıyaman'da görkemli bir karşılama töreni düzenlendi.

Lübnan'ın Beyrut kentinden Mardin'e gelen Lübnan Metropoliti Mor Theofilos Cora Saliba, daha sonra Adıyaman Mor Petrus Mor Pavlos Kilisesi'ni ziyaret etti. Lübnan Metropoliti Mor Theofilos Cora Saliba'ya, Mardin-Diyarbakır Metropoliti Mor Liliksinos Saliba Özmen ve 25 kişilik heyet eşlik etti. Lübnan'dan gelen Metropolit Mor Theofilos Cora Saliba'yı Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya, Hatay, Mersin ve Elazığ bölgesinden sorumlu Adıyaman Mor Petrus Mor Pavlos Kilisesi Metropoliti Melki Ürek kilise girişinde karşıladı. Kilise cemaati tarafından görkemli bir törenle karşılanan Lübnanlı heyete kilise hakkında bilgi verildi.

Adıyaman Mor Petrus Mor Pavlos Kilisesi Metropoliti Melki Ürek, Mor Theofilos Cora Saliba'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Lübnan Metropoliti Mor Theofilos Cora Saliba'nın aramızda olmasından dolayı çok sevinçliyiz. Bereketi ve duasıyla buralara geldiler. Buraya kadar gelerek bizleri sevindirdiler ve bize mutluluk yaşattılar" dedi.

Lübnan Metropoliti Mor Theofilos Cora Saliba ise Adıyaman'a gelmekten çok mutlu olduğunu kaydederek, "Tarihi kente gelmekten dolayı çok mutluyum. Bu kente büyük bir şevkle geldim. Geçen yıldan sözümüz vardı, bu yıla nasip oldu. Bu kutsal kiliseyi görmek için geldim. Metropolit Melki Ürek'i çalışmalarından dolayı kutluyorum. Çok çalışkan ve sevgi dolu bir metropolittir. Burada yaşayan cemaatimize yalnız olmadıklarını göstermek istedik. Dininizi sevdiğiniz kadar, ülkenizi ve ülkenizin insanlarını da seviniz. Hepimiz bu toprakların insanıyız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız