SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Üçüncü Baskın!."

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da Cuma günü yağan yağmur sonrasında Şire Pazarı civarındaki işyerleri zarar gören esnafları ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB)Başkanı Şevket Keskin, konuyu sonuna kadar takip edeceklerini söyledi.
 
Beraberinde MESOB Başkanvekili Orhan Özbek ile Şire Pazarı bölgesindeki esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten MESOB Başkanı Keskin, yağmur sonrasında işyerlerini su basan esnafların sıkıntılarının çözümüne çalıştıklarını söyledi. Keskin, "Bu bölgeyi tahminen üçüncü kez su bastı. Konuyu Belediye Başkanımıza ilettik. Bu bölgenin yeniden düzenlenmesini isteyeceğiz. Yeniden bir düzenleme yapılmalı. Esnafımızın zararlarını karşılanması için girişimlerde bulunacağız. Zarar gören tüm esnaf arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Bu konunun sonuna kadar takipçisiyiz. Esnaflarımız zararlarını tespit ettirsinler. Tüm olumsuzlukları ve esnaflarımızın taleplerini Belediye Başkanımıza iletip, sorunun çözümünü isteyeceğiz" dedi. 
 
Esnaflar ise su baskınından sonra kendilerini ilk ziyaret eden yetkilinin MESOB Başkanı Keskin olduğunu söyleyerek, "Muhatap bulamıyoruz. Kimse ilgilenmiyor. Görevliler zamanında gelseydi, bu kadar zararımız olmazdı" dedi. 
 
Bu arada, esnaların işyerleri kadar bölgede çok sayıda bulunan kayısı deposunu da su bastığı bildirildi. Sadece Vahap Karakuş adlı şahısın deposundaki 40 ton kayısının sudan zarar gördüğü iddia edildi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız