SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ülke Hepimizin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:53:49
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından Taksim Gezi Parkı'yla ilgili başlayan ve yayılan eylemlerle ilgili yapılan açıklamada, sağduyu çağrısı yapıldı.

Açıklama şöyle:

"Farklı düşüncelerin, şiddet içermeden ve şiddetle karşılaşmadan ifade edilebildiği bir ortama hepimizin acilen çok ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Bunu sağlamak, olası daha üzücü durumlara fırsat vermemek, itibarımızı ve geleceğimizi korumak adına hassasiyetle davranmak, ülkesini seven herkesin üzerine düşen bir görevdir. Geleceğimize, hep birlikte sahip çıkmalı, duygusal, ötekileştiren tepkilerden uzaklaşıp, sağduyulu davranmalıyız.

Türkiye’nin farklı düşünce ve hislere sahip tüm fertlerinin, daha müreffeh bir toplum inşası için ortak bir çaba içerisinde olması gerekmektedir. Bizler elbette düşüneceğiz, tartışacağız ve ortaya çıkaracaklarımız toplumumuzun medeniyetine yakışır zenginlikleri olacaktır. Fakat, çatışma dili yerine uzlaşı dili, ötekileşme yerine kader birliği, Türkiye 'mizin geleceği için olmazsa olmazımızdır.

Aynı gemide yüzdüğümüz suları bulandırmak ve dalgalandırmak isteyenlere, kardeşliğimize nişan alanlara, ülkemizin huzurunu bozmak ve enerjisini tüketmek adına kara planlar yapanlara, sağduyumuzla, açık görüşlülüğümüzle ve samimiyetimizle karşılık vermeliyiz.

Bu ülke hepimizin!"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız