SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ümmet Yaşamasın Diye.."!

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:13:35
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Ne zaman milletin iradesi sandıkta tecelli etmişse o karanlık, örümcek kafalı insanlar hep rahatsız olmuşlar” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, merkeze bağlı Tepeköy, Topraktepe, Sütlüce ve Kendirli köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Şahin Sütlüce Köyü’nde yaptığı konuşmada, “Bu ülkede ne zaman istikrar oluşmuşsa, milli birlik ve kardeşliğimiz ne zaman olsa CHP zihniyeti veya statükodan yana olan anlayış ya irtica hortladı ya devletin üniter yapısı elden gidiyor ya da Cumhuriyet riske girdi diyerek insanlar arasına kin ve nefret tohumlarını saçmaya çalışıyorlar. Bir yerlere mesaj gönderiyorlar. Ordu göreve diyorlar, yargıyı göreve çağırıyorlar. İster istemez bakıyorsunuz ki 10 yıl sonra tekrar o güzel gidişata dur demeye çalışmışlar. Bunu kim yapıyor? Bizim içimizdeki sözde devleti yöneten bürokrasi yapıyor veya muhalefet partisi yapıyor. Bunların bu şekilde olmasını isteyen kim? Dış güçler. Bu ülkenin ayağa kalkmaması için Osmanlının o şaşalı dönemlerini bir daha bu ümmet bu insanlar yaşamasınlar diye her seferinde frenlemişler, her seferinde bariyerler koymuşlar, her seferinde hendekler açmışlar. Bu insanlarımızın önlerini tıkamışlar.60 da yapmışlar, 70'de yapmışlar. 1980’de yapmışlar” ifadelerini kullandı.

“Ne zaman milletin iradesi sandıkta tecelli etmişse o karanlık, örümcek kafalı insanlar hep rahatsız olmuşlar” diyen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Onlar rahatsız oldukça piyonları, Simonlarını, maşalarını, devreye koymaya başlamışlar. Yahudi zihniyetini devreye koymuşlar. Ellerinden gelen her melaneti servis etmeye başlamışlar. Biz iktidara geldiğimizde köhnemiş, kokuşmuş, tamamen yılışık bir sisteme dönüşmüş olan devlet yönetimini daha nitelikli bir hale getirdik. Dünyanın neresinde bir mazlumun başına bir iş gelse bu hükümet hemen seferber olup onlara destek olmaya çalışıyor. Bu bizim insanlık görevimiz. Bizim ecdadımız Myanmar’dan Açe’ye, haritada yerini bilmediğimiz yerlere o günün şartlarında oralara bundan 300 yıl önce 500 yıl önce destek güçleri göndermişler. Yardımlar göndermişler. Bizim inanmış olduğumuz değerler nerede bir mazlum varsa onların bütün yükümlülükleri bizim de omuzlarımızda olduğunu hissediyoruz. O bilinçle yaşıyoruz. Biz önce kendi birlik ve beraberliğimizi sağlamışız. Sonrasında dünyanın neresinde bir mazlum varsa onların sesi olmaya başlamışız. Biz mağdurun, mazlumun yanındayız.”

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ AÇIKLAMASI

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yönetimle halkın arasında bağlantı kuran, bilgi akışını sağlayan, toplumsal varoluşta yaşanılan tüm ayrıntıları her bireye eşit olarak ulaştıran basın camiamız, toplumun en önemli nesnel gerçekliğidir. Bu nedenle, güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun, güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır.

Vatandaşların bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyanın tartışmasız gerçeğidir.

Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, insanların toplum ve dünya ile bütünleşmesinde önemli bir misyona sahiptir.

Basının toplumun sesi olma işlevini yerine getirebilmesi, basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin kaldırılmasına, doğru ilkeli, kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışının benimsenmesine, her şartta meslek etiğinin gözetilmesine, basın çalışanlarının haklarına sahip çıkılmasına onlara özgür çalışma ortamı sağlanmasına bağlıdır.

AK Parti iktidarları döneminde demokrasimizin işlemesi ve kökleşmesinde hayati sorumluluk üstlenen basın mensuplarımızın, görevlerini daha verimli şekilde yerine getirebilmelerine büyük önem verildiğini görmekteyiz. Basın mensuplarımızın çalışma şartlarının, günümüz ihtiyaçlarına göre iyileştirilmesi, hükümet olarak önceliklerimiz arasında yer almaya devam edecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız