SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Viraj Can Yakıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:07:54
Bu Viraj Can Yakıyor
A- A+ PAYLAŞ

Atatürk (Kışla) Caddesi'nde hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, özel bir hastanenin önünde duran ambulansa çarpan otoda bulunan bir kişi yaralandı.

Kaza, Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısından sonra saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İnönü Kapalı Çarşısı yönünden Atatürk Anıtı yönüne gitmekte olan Mustafa Ö. yönetiminde bulunan 44 KF 910 plakalı otomobil, cadde girişindeki özel hastanenin önünde park halinde bulunan ambulansa arkadan çarptıktan sonra ters istikamete döndü. Kaza sırasında, otomobilde bulunan Mesut Başkaya başından hafif yaralandı ve kaza yerine gelen 112 Ambulansıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada, özellikle geç saatlerde yolların boş olması nedeniyle, İnönü Caddesi'nden Atatürk Anıtı'na doğru gelen araçların, son kazanın meydana geldiği yerdeki virajda sürücülerin kontrolu kaybetmesi sonucu kaza yaptığı, Atatürk ve İnönü Caddeleri'ni bağlayan Akpınar Kavşağı'nın kasis ya da uyarı levhalarıyla trafik için emniyetli hale getirilmesinin gerektiği belirtiliyor. Bilindiği gibi, aynı yerde 2 ay önce meydana gelen kazada, buradaki viraja hızlı giren ve sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, karşıdan gelen kamyonun altına girmiş, bu kazada 3 genç yaşamını yitirmişti.

İHL ÖNÜNDEKİ KAZADA 3 YARALI..

Öte yandan İnönü Caddesi'nin Sıtmapınarı mevkiindeki İmam Hatip Lisesi önünde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Mehmet Kuzu yönetimindeki 44 NY 934 plakalı araç, yolun karşısına geçmekte olan yayaya çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması üzerine İmam Hatip Okulu’nun duvarına çarptı. Araçta bulunan Zeynep Kuzu, Hanife Kuzu ve Zeliha Kuzu ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumunun ciddiyetini koruğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız