SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yaşımda da Yaparım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:36:50
A- A+ PAYLAŞ

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Bir sene de olsa Futbol Federasyonu Başkanı olmak isterim. Bu yaşımda da olsa yaparım" dedi. 

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Gençlerbirliği futbolcuları Cem Can, Özgür İleri ve Dusco Tosic Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin (SBF) Aziz Köklü Konferans Salonu'nda üniversiteli Gençlerbirliği taraftarlarıyla bir araya geldi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşiye SBF Dekanı Prof. Dr. Yalçın Karatepe de katıldı. Söyleşi öncesi üniversiteli gençlere hayat hikayesini anlattı.

Gençlerbirliği olarak, geçen yıl Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) 4 milyon lira centilmenlik primi aldıklarını hatırlattı. Cavcav, "Ne sahamız kapanır, ne bizde küfreden olur, ne gelip bir taşkınlık yapan olur, ne gelip hakeme bilmem ne yapan olur. Biz yapı itibariyle 'cici kızlar' gibi bir takımız. Biz inanın bir kız takımı olsak ancak bu kadar olur" diye konuştu. Cavcav'ın bu sözleri üzerine salonda kahkaha sesleri yükseldi.

Anadolu kulüplerinin şu an uygulanan Spor Toto Süper Lig'de uygulanan "havuz sistemi" ve diğer uygulamalar nedeniyle "4 büyükler" olarak nitelendirilen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı rekabet etmesinin mümkün olmadığını belirtti. Cavcav, büyük kulüplerin transferlere yüksek ücretler harcadıklarını, bu durumun da transfer piyasasını yükselttiğini anlattı.

"BU YAŞIMDA DA OLSA TFF BAŞKANI OLMAK İSTERİM"

Spor Toto Süper Lig'in naklen yayın havuzundan bazı büyük kulüplerin ayrılma isteğiyle başlayan tartışmalara tepki göstererek, "Bir sene de olsa Futbol Federasyonu Başkanı olmak isterim. Bu yaşımda da olsa yaparım. Neden, dağıtım Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor dışında diğer 14 takım piyon. Bizim başka bir şeyimiz yok. Böyle adalet olmaz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız