SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Yatırımlara Destek Var

A- A+ PAYLAŞ

Tarım İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı çerçevesinde makine ve ekipman alımlarının desteklenmesine ilişkin ayrıntıları açıkladı ve son başvuru tarihinin 25 Nisan olduğunu duyurdu.

Tarım İl Müdürü Hamit Aygül imzasıyla yapılan açıklamada, başvuru ile ilgili ayrıntılar ve desteklenecek makine alımlarına ilişkin bilgiler şöyle:

"Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Çerçevesinde Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkındaki 2011/10 Nolu Tebliğ 10 Mart 2011 tarih ve 27870 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.
Söz konusu programın başvuru süresi tebliğin yayınlandığı 10.03.2011 tarihinden itibaren 45 gün olup son başvuru tarihi 25.04.2011 ’dir.

Program kapsamında; Bakanlık tarafından oluşturulan çiftçi kayıt sistemine veya diğer kayıt sistemlerine kayıtlı olmak şartıyla Gerçek ve Tüzel Kişi Başvuruları alınacak olup yatırım konuları ektedir.

Söz konusu yatırım konuları ile ilgili şartlar İl/İlçe Müdürlüklerinden öğrenilebilir.

YATIRIM KONULARI
1 Anıza direkt ekim makinesi
2 Arıcılık makine ve ekipmanı
3 Balya makinesi
4 Basınçlı sulama sistemi kurulması
5 Canlı balık nakil tankı
6 Çayır biçme makinesi
7 Çeltik fide dikim makinesi
8 El traktörü
9 File sistemi kurulması
10 Biçer bağlar
11 Hububat harman makinesi
12 Lazerli tesviye aleti
13 Hasat tablası
14 Mibzer
15 Motorlu tırpan
16 Pamuk toplama makinesi
17 Pancar söküm makinesi
18 Patates söküm makinesi
19 Pülverizatör
20 Rüzgar makinesi
21 Sap parçalama makinesi
22 Sap toplamalı saman makinesi
23 Silaj makinesi
24 Soğuk hava tesisatlı taşıma aracı
25 Süt sağım ünitesi ve soğutma tankı
26 Gübre dağıtma makinesi
27 Taş toplama makinesi
28 Diskli tırmık
29 Yem hazırlama makinesi
30 Zeytin hasat makinesi
31 Koyun kırkma makinesi
32 Tambur filtre
33 Su ürünlerinde buzlama makinesi
34 Balıkçı gemilerinde soğuk depo
35 Su ürünleri için kuluçka dolabı"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız