SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yerlerden Biri de Malatya"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:38
A- A+ PAYLAŞ

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, “1 ay önce biz Anayasa Uzlaşma Masasında iken HSYK ile ilgili düzenlemeyi getirdik ve anlaşamadık” dedi. 

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek, burada partililerle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Batum’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, toplantıya Parti yönetimlerini yanı sıra Gençlik ve Kadın Kollarının da katıldığını belirtti. Kiraz, Batum ile yaptıkları toplantıda güncem konuları değerlendirdiklerini ifade ederek, son günlerde partilerine olan ilginin arttığını kaydetti.

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, “Malatya’da tekrar çok güçlü bir hale geleceğiz. Biz burada konjektör de uygun , bu dönemi kapatacağımız yerlerden birisi olacak Malatya” dedi.

HSYK ile ilgili değişiklik tartışmaları hakkında değerlendirme yaparak, “1 sene, 10 sene, 20 sene, 30 sene önce değil, 1 ay önce biz Anayasa Uzlaşma Masasında iken HSYK ile ilgili düzenlemeyi getirdik ve anlaşamadık. 1 ay önce, en son toplantımız 27 Aralık 213 günüdür. Daha 1 ay olmadı. Neden anlaşamadık? Hiçbir televizyon ve gazetede duyabildiniz mi? Hayır. HSYK düzenlemesini masaya getirdik. Hakimler ve Savcıları biz ikiye ayıralım dedik. 2 sene bunu tartıştık. Şimdi başbakan çıkmış diyor ki, ‘Çok güzel bir şey var, ikisini ayıralım, bakalım.’ Basın böyle diyor, ‘Ayıralım dedi, başbakanımız.’ Bizim 2 senedir getirdiğimiz öneri bu” ifadelerini kaydetti.

Batum şunları söyledi: “Biz CHP’ye yakışan şudur; bunu yapmalıyız, eğitim sistemini tekrar köy Enstitülerinden başlayarak namusuyla Türkiye’nin bütün gençlerinin, kırsal kesimde, uzakta, mezrada, demeden bütün gençlerimizi okutabileceğimiz bir eğitim sistemini mutlaka kurmalıyız.”

Batum, partililerden gündemdeki konulara ilişkin gelen sorulara da cevap vererek sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız