SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Yıl 3'üncüsü Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:21:25
Bu Yıl 3'üncüsü Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen ve geleneksel hale gelen Malatya Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası'nın bu yıl üçüncüsü yapılacak. 

Malatya'nın uluslararası turnuvası haline gelen Malatya Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası'nın üçüncüsünün bu yıl 25-30 Ağustos tarihleri arasında yapılmasının planlandığı bildirildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu'nun (TSF) düzenlendiği organizasyon çerçevesinde yapılan turnuva kapsamında yabancı ülkelerden birçok sporcunun Malatya'ya gelmesinin beklendiği ifade edildi. 

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, 3. Malatya Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası ile ilgili kayıtların alınmaya başladığını ifade etti. 

Toy, "Uluslararası turnuvada 1700 ELO puanına sahip olan sporcular A kategorisinde, 1699-0 ELO puanına sahip olan sporcular ise B kategorisinde mücadele edecek. Bu sporculara toplamda 35 bin TL ödül verilecek. Bunun yanında C kategorisinde 10,11,12 yaşındaki sporcular, B kategorisinde ise 7,8,9 yaşındaki sporcular mücadele edecek. Bu kategorilerde derece yapan sporculara teknoloji ödülleri verilecek" dedi.

Turnuvaya katılımın üst düzeyde olmasını beklediklerini dile getiren Toy, "Turnuvamızın en güzel tarafında görme engelli sporcularımız, karma olarak turnuvada mücadele edebilmesi. Ayrıca görme engelli sporcularımıza, bayan sporcularımıza, yaşlı sporcularımıza ve derece yapan yerel sporcularımıza çeşitli ödüller verilecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız